День фінансів: кредит у 35 млн євро, поштовий банк, ринок нерухомості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: кредит у 35 млн євро, поштовий банк, ринок нерухомості

61
В п’ятницю, 20 вересня, ми досліджували, скільки грошей економить вам здоровий спосіб життя. Щодня люди, які мають вже давно сформовані звички, витрачають сотні гривень на такі «ритуали», як паління, кава, фастфуд чи алкоголь після роботи. Якщо вдатися до нескладних математичних розрахунків, то можна дійти висновку, що відмова від цих ритуалів могла б суттєво вплинути на сімейний бюджет. У цьому матеріалі Finance.ua продемонструє вам це на прикладах.

🏃‍♀️‍➡️Скільки грошей економить вам здоровий спосіб життя

Єврокомісія надасть Україні кредит у розмірі до 35 млрд євро. Єврокомісія надасть Україні кредит у розмірі до 35 мільярдів євро. Про це повідомила президентка комісії Урсула фон дер Ляєн.
Санкції проти фізичних і юридичних осіб з росії, Ірану та Китаю. Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти шістьох фізичних осіб і понад 40 юридичних осіб із росії, Ірану та Китаю.
Чому працювати «в білу» стане економічно невигідно. Бізнес виступив проти ухваленого Верховною Радою в першому читанні законопроєкту про підвищення податків і пропонує владі для наповнення бюджету зосередитися на боротьбі з тіньовою економікою та реформуванні митниці. Про це повідомляє Європейська Бізнес Асоціація.
Як змінюватиметься курс долара до кінця року. Економіст Олег Гетьман прогнозує поступове зростання курсу долара до 42 грн до кінця року. НБУ контролює ситуацію на міжбанку, а золотовалютні резерви знаходяться на максимальному рівні. За його словами, золотовалютні резерви наразі знаходяться на максимальному рівні і складають 43 млрд доларів.
Яку дохідність принесуть гривневі депозити восени. Ближче до кінця вересня ситуація в сегменті банківських вкладів може значно покращитися. Йдеться про зростання цікавості з боку громадян до розміщення коштів на гривневих депозитах.
В Україні з’явиться поштовий банк. До Верховної Ради України подали законопроєкт № 12 044 про вирішення питання фінансової інклюзії, який відкриває шлях до початку роботи поштового банку. Смілянський розповів деталі законопроєкту.
  • Компанії-лідери у сфері транспорту і пошти. Найбільший прибуток отримала Укртранснафта, а найбільші збитки — Укрпошта.
«Національний кешбек». За два тижні до програми «Національний кешбек» приєдналось більше 1,2 мільйона українців. Із них 638 тисяч активували картки для виплат через мобільний застосунок «Дія».
  • ПриватБанк розширив доставку карток ще на 5 країн.
  • До речі, Україна посіла 5-е місце у світі за рівнем розвитку цифрових державних послуг.
Основні проблеми бізнесу під час війни. У серпні 2024 порівняно до липня Індекс Відновлення Ділової Активності (ІВДА) суттєво погіршився: з 0,13 до 0,08 (шкала від -1 до +1). При цьому значення ІВДА залишилось найнижчим для мікропідприємств та зменшувалось другий місяць поспіль.
До речі, дбати про здоров’я своєї команди — це не лише правильне рішення, але й розумна інвестиція в успіх вашої компанії. Уявіть, як зручно знати, що в разі потреби ваші колеги та ви отримають якісну медичну допомогу без зайвих витрат. Залишайте заявку на корпоративний ДМС та отримайте знижку 500 грн на кожного співробітника і доступ до ексклюзивної програми лояльності!

Залишити заявку 💸🌟

День фінансів: кредит у 35 млн євро, поштовий банк, ринок нерухомості
Українські біженці у Польщі втратять деякі виплати. Зміни у системі призначення та нарахування соціальних виплат у Польщі, які набудуть чинності у жовтні 2024 року, відчутно вплинуть на українських мігрантів. Тисячі українців у Польщі втратять фінансову підтримку, яка надається на малолітніх дітей.
Що відбувається з ринком нерухомості. В Україні за період січень-червень 2024 року спостерігається суттєве зростання обсягів введеного в експлуатацію житла порівняно з аналогічним періодом минулого року. Про це повідомляють аналітики ЛУН.
🧐 Також нагадаємо, що на мапі економічних фактів та рекордів України ви зможете подивитися, чим цікавий будь-який регіон України:

Інтерактивна мапа економічних фактів та рекордів України

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас