ТОП-12 безкоштовних онлайн-курсів у сфері маркетингу, креативу та IT — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-12 безкоштовних онлайн-курсів у сфері маркетингу, креативу та IT

Особисті фінанси
1038
ТОП-12 безкоштовних онлайн-курсів у сфері маркетингу, креативу та IT
ТОП-12 безкоштовних онлайн-курсів у сфері маркетингу, креативу та IT, Фото: freepik
Онлайн-курси — це один з найкращих способів здобути нові навички або знання, якщо ви хочете підвищити кваліфікацію, щоб отримати нову роботу або розвиватися на нинішній посаді.
Аналітики budni.robota.ua відібрали 12 безкоштовних сертифікаційних онлайн-курсів для різних галузей та професійних цілей, які варті уваги.
На онлайн-курси легко записатися і пройти, а більшість із них вже записані, тож ви можете переглядати відеоуроки в будь-який зручний для вас час.

Онлайн-курси з маркетингу

Індустрія маркетингу постійно розвивається, з’являються нові технології та тенденції. Якщо ви вже працюєте у сфері маркетингу або прагнете потрапити в цю галузь, важливо вивчити її основи, не відстаючи від новинок.
На цьому безкоштовному курсі ви заглибитесь в основи цифрового маркетингу. Він рекомендований для маркетологів, власників бізнесу та всіх, хто хоче отримати сертифікат з маркетингу.
Курс складається з дев’яти уроків та 11 тестових завдань, що загалом становить 5:25 годин контенту.
Уроки охоплюють стратегії цифрового маркетингу, оптимізацію вебсайтів як для пошукових систем, так і для користувачів, створення контенту для соціальних мереж та стратегії побудови сильної присутності в інтернеті.
Google Ads є одним з найважливіших маркетингових інструментів для бізнесу. Його основна роль полягає в тому, щоб підвищити видимість бізнесу, впізнаваність бренду та стимулювати продажі продукції.
Курс складається з понад 25 годин контенту в дев’яти відео, які охоплюють основні сфери роботи з Ads:
  • Google Ads — вимірювання;
  • рекламні оголошення на основі штучного інтелекту;
  • креатив у Google Ads;
  • зростання офлайн-продажів;
  • пошук в Google Ads;
  • медійна реклама Google;
  • оголошення з підтримкою штучного інтелекту для покупок;
  • відео в Google Ads;
  • програми Google Ads.
Ви можете повністю зануритися у сферу Google Ads і отримати всі сертифікати або просто вибрати ті, які відповідають вашим цілям і професійним завданням.
Сучасний маркетинг — це задоволення потреб клієнта та створення цінного досвіду. Це саме те, чого ви навчитеся на курсі.
Ця сертифікація включає уроки про те, як створювати релевантний контент, який генерує лідів і клієнтів, а також як оптимізувати маркетингову стратегію за допомогою штучного інтелекту.
HubSpot рекомендує цей курс менеджерам з маркетингу та фахівцям з інбаунд-маркетингу, які прагнуть підвищити рівень своєї маркетингової гри.

Технологічні онлайн-курси

Стає зрозуміло, що штучний інтелект залишиться з нами надовго і змінить те, як ми працюємо, спілкуємося, створюємо та споживаємо інформацію.

Читайте також: Як заробити за допомогою штучного інтелекту

Ось чому навички, пов’язані зі штучним інтелектом, є одними з найбільш високооплачуваних навичок, які варто опановувати вже зараз.
Платформа пропонує сертифікати початкового рівня з популярних мов програмування, таких як HTML, CSS, JavaScript та Python.
Також є можливість практикувати свої нові навички, беручи участь у некомерційних проєктах з відкритим вихідним кодом.
Завдяки курсам, які викладають професіонали з таких компаній, як Microsoft та Duolingo, DataCamp пропонує повний навчальний курс з інженерії даних, що охоплює рівні від початкового до просунутого. Курси включають:
  • Розуміння інженерії даних.
  • Розуміння хмарних обчислень.
  • Вступ до реляційної бази даних в SQL.
  • Опосередкований SQL.
  • Проєктування баз даних та багато іншого.
Окрім онлайн-курсів, на платформі також є блог з порадами з інженерії даних, шпаргалки для завантаження, навчальні посібники та вебінари.
Гарвардський курс CS50's Introduction to Computer Science — це 12-тижневий самостійний онлайн-курс, який пропонує вступ до комп’ютерних наук та програмування. Курс включає наступні теми:
  • Як мислити алгоритмічно?
  • Мови програмування: C, Python, SQL та JavaScript.
  • Розробка та презентація фінального проєкту з програмування.
  • Структури даних, інкапсуляція, управління ресурсами та багато іншого.

Онлайн-курси з екологічних навичок

Оскільки компанії прагнуть впроваджувати більш стійкі практики через зміну клімату, професіоналам — принаймні тим, хто хоче залишатися на крок попереду — необхідно розвивати екологічні навички та мислити категоріями сталого розвитку.
Цей безкоштовний онлайн-курс заглиблюється в макро- та мікроекономічні наслідки зміни клімату.
Ви навчитеся оцінювати виклики сталого розвитку в організаціях, стратегії переходу до більш сталих практик, а також дізнаєтеся, чому корпоративна стійкість зараз є фундаментальною для успіху компанії.
Цей онлайн-курс складається з чотирьох модулів. Регулярна курсова робота охоплює:
  • Основи сталого розвитку в технологіях.
  • Принципи та практики зеленого дизайну.
  • Ваш шлях до зеленої та екологічної кар'єри.
Наприкінці перших трьох модулів вам запропону один модуль на вибір. Кожен з них зосереджений на різних галузях, тому можете обрати той, який найкраще відповідає вашій професії:
  • Облік викидів вуглецю та штучний інтелект.
  • Зелений цифровий маркетинг.
  • Зелена цифрова інфраструктура.
  • Зелений цифровий дизайн.
Після завершення чотирьох модулів вам буде запропоновано застосувати свої екологічні навички в екологічному проєкті на вибір.

Онлайн-курси для креативних людей

Вам подобається творча робота? Креативність — не єдина навичка, який знадобиться для успіху. Вам також потрібно буде навчитися стратегічно реалізовувати свої творчі ідеї та опанувати певні програмні інструменти.
Якщо ви працюєте або прагнете працювати у сфері дизайну та користувацького досвіду (UX), то Figma, безумовно, буде важливою частиною вашого інструментарію.
Це програмне забезпечення для спільної роботи використовується для створення, обміну та тестування дизайну для всіх типів цифрових продуктів.
Безкоштовний онлайн-курс пропонує глибоке занурення у функції та плагіни Figma протягом чотирьох уроків. Крім того, на сайті Figma є величезна бібліотека підручників з основ дизайну, якщо вам потрібна додаткова інформація.
Створення контенту для соціальних мереж вимагає багато креативу і стратегії. Онлайн-курс охоплює різні теми:
  • Як розвинути кращі навички створення спільнот?
  • Як розвинути навички сторітелінгу в соціальних мережах?
  • Просунуті маркетингові та рекламні тактики в соціальних мережах.
Email-маркетинг відіграє важливу роль у стратегії продажів багатьох компаній. Онлайн-курс навчить вас розробляти цілісний підхід до email-маркетингових кампаній.
Він охоплює все — від творчої частини роботи, як-от копірайтинг, дизайн та персоналізація, до більш стратегічної. Наприклад, як приймати рішення на основі даних та сегментувати аудиторію.
Вищезазначені безкоштовні онлайн-курси пропонують цінний та змістовний контент для професійного розвитку, який неодмінно ви зможете застосувати на практиці.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 👛

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас