День фінансів, 25 лютого: ПФ як технічний транзитний рахунок, оновлені 200 гривень, де саме чекати IKEA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 25 лютого: ПФ як технічний транзитний рахунок, оновлені 200 гривень, де саме чекати IKEA

1709
Вівторок, 25 лютого. Як заповнити декларацію про доходи без помилок, і що робити зі старими купюрами 200 гривень.
Пенсійний фонд – технічний транзитний рахунок. Саме таку думку висловив сьогодні на “Форумі реформ” прем’єр-міністр Олексій Гончарук. «Сьогодні пенсії виплачуються з державного бюджету, а Пенсійний Фонд є фактично технічним транзитним рахунком. Тобто організацією, яка організовує тільки виплати, а не класичний Фонд в цьому розумінні», – стверджує Гончарук. З його слів, в 2020 головне завдання – дуже ретельно подивитися, як адмініструються гроші в ПФ: “можливо, десь там є помилки, а десь хтось і обманює державу”.
Леся в обновках. Сьогодні Нацбанк ввів в обіг оновлену банкноту номіналом 200 гривень. Банкноти старого зразка обмінювати не потрібно. Новими банкнотами НБУ буде заміщати зношені та пошкоджені 200-гривневі банкноти зразка 2007 року.
День фінансів, 25 лютого: ПФ як технічний транзитний рахунок, оновлені 200 гривень, де саме чекати IKEA
IKEA в Україні не відкриють у серпні. Так вважає голова правління девелоперської компанії “Мандарин Плаза” Олександр Черницький. З його слів, перший магазин шведського ритейлера відкриють на території ТРЦ Blockbuster Mall. Нагадаємо, IKEA планували відкрити в ТРЦ Ocean Mall у ​​вересні 2019 року. Однак у березні 2019 року в мережі заявили, що відкриття магазину відкладається через затримку будівництва об’єкта.
Тест 4G в київському метро. Оператор мобільного зв’язку Vodafone Україна повідомив про успішне тестування 4G-мережі в метрополітені Києва. Комерційний запуск на перших станціях стартує з 12 березня 2020 року. 4G почне з’являтися, починаючи зі станції «Академмістечко» і в тунелі в напрямку станції «Житомирська», потім на інших станціях.
Заповнити декларацію без помилок. Місія здійсненна. З січня почався період декларування, а це значить, що держслужбовцям всієї України потрібно заповнити декларації до кінця березня. Зараз – найактивніша фаза заповнення декларацій. Для безпомилкового заповнення декларації пропонуємо вам 5 відповідей на найпопулярніші запитання. щодо декларування.
Економіка України не “ухандохана”. “Продовжуємо працювати з міфами. Реформатори економіку “ухандохали”. Таку страшилку ви неодмінно вже чули. Однак впадати у відчай не варто”, – запевняють в НБУ. У Нацбанку зазначають, що нанаразі економіка країни перебуває в набагато кращому стані, ніж п’ять, десять чи п’ятнадцять років тому, а погані показники промисловості торік, зокрема, не є ознакою настання кризи.
“Світло” щодо кінцевих власників. В Україні з’явиться механізм перевірки інформації про кінцевих бенефіціарних власників компаній. Цей механізм необхідний для того, щоб протидіяти корупції, відмиванню грошей, шахрайству, ухиленню від сплати податків і іншим злочинам, пов’язаним з фіктивною діяльністю компаній.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас