День фінансів, 23 серпня: розмір "мінімалки" на 2020 рік, газ за літніми цінами, звіти прибутковості держбанків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 23 серпня: розмір "мінімалки" на 2020 рік, газ за літніми цінами, звіти прибутковості держбанків

654
П’ятниця, 23 серпня: які держбанки мають найбільшу прибутковість, і в яких регіонах вже можна купити газ за літніми цінами:
Звіти прибутковості чотирьох держбанків. За підсумками першого півріччя 2019 року прибуток банків державного сектору склав 19,5 млрд грн, що становить 65% прибутку всього банківського сектору. При цьому майже 60% всього прибутку банків сформував АТ КБ «ПриватБанк» – 18,3 млрд грн. Які банки йдуть за ним – читайте.
При цьому в НБУ назвали кількість судових суперечок, пов’язаних з ПриватБанком. В українських судах розглядається більш ніж 270 справ, пов’язаних із Приватбанком, в яких фігурує Національний банк України.
Розмір мінімальної заробітної плати на 2020 рік. Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко повідомив, що зараз в Україні є всі передумови для того, щоб наступного року підвищити розмір мінімальної заробітної плати. Її рівень планують підняти до 7000 гривень.
Газ за літніми цінами. В “Нафтогазі” повідомили, в яких регіонах вже можна купити #ГазПроЗапас за літніми цінами. Ця пропозиція дозволяє людям купити газ за фіксованою річною ціною, а використовувати його протягом опалювального сезону”, – йдеться в повідомленні. На карті вказано, в яких областях пропозиція вже доступна.
Новий стандарт автоцивілки. В Україні вводяться нові поліси автоцивілки. Про це йдеться на сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг. Старі бланки полісів, які виготовлені до набрання чинності нового розпорядження, можуть використовуватися для укладення договорів ОСЦПВ до 1 березня 2020 року.
На українських дорогах впроваджують інноваційні технології. Скоро на дорогах з’явиться автономне освітлення на сонячних батареях, що має знизити кількість ДТП. Ліхтарі живляться від сонячної енергії. Це дозволить суттєво скоротити споживання електроенергії. Перед тим як розпочати роботи, «Укравтодор» визначив найбільш аварійні ділянки на дорогах Кіровоградської області. Саме там в першу чергу і з’явиться автономне освітлення.
Перший “єврономер” оштрафували. 22 серпня Закон про розмитнення “єврономерів“набув чинності. Раніше в МВС повідомили, що на власників автомобілів з іноземною реєстрацією чекають жорсткі санкції, якщо ті не заплатять штраф. У такому випадку їх машину можуть конфіскувати. У Кропивницькому патрульні виписали штраф власникові авто за порушення митних правил після завершення періоду розмитнення.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас