День фінансів, 23 березня: Ціни від Ryanair, попередження від Сноудена, позбавлення від маршруток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 23 березня: Ціни від Ryanair, попередження від Сноудена, позбавлення від маршруток

1563
П’ятниця, 23 березня. Звісно, Ryan! Ну хто його не знає?
У небо з Райаном. Звершилося! Сьогодні офіційно представляли візит Ryanair в Україну. Міжнародні аеропорти “Бориспіль” (Київ) і “Львів” вже підписали договори з ірландським лоу-кост авіаперевізником Ryanair. Сам лоукост вже навіть встиг озвучити ціни квитків на авіарейси. У жовтні обіцяють запустити рейси по 10 напрямах із Києва, по 5 зі Львова. Ryanair також планує вивчити можливість відкриття нових баз в Україні та запуску внутрішніх рейсів.
До речі, в свою чергу Петро Порошенко сьогодні зазначив, що прихід компанії в Україну – знак якості інвестиційного клімату.
В продовження теми про інвестиційний клімат, нашій редакції вдалося роздобути корисний огляд угод злиттів і поглинань в Україні за 2017 рік, підготовлений компанією KPMG в Україні. Зазначимо, що найбільшими угодами 2017 року стали три угоди, вартість кожної з яких перевищила 100 млн дол. США.
Про Едварда, болівар та інших:
Попередження Сноудена. Володієте хоча б кількома Bitcoin? Будьте пильні. Якщо вірити колишньому співробітнику ЦРУ і Агентства національної безпеки США Едварду Сноудену, американські спецслужби зараз активно стежать за блокчейном біткойна з метою ідентифікації користувачів цієї розподіленої мережі і відстеження їхніх транзакцій.
Мільйони за литовські номери. Власницю автомобіля Cadillac Escalade на литовських номерах оштрафували на 3,7 млн ​​грн за порушення правил митного ввезення автомобіля на територію України.
«Слабкий- Сильний болівар». Влада Венесуели оголосила про чергову девальвацію національної валюти в умовах економічної кризи і гіперінфляції. З 4 червня венесуельський болівар деноміновано в 1000 разів!. Уряд називає “нову” валюту “сильним боліваром” (bolivar fuerte).
Взялися за маршрутки. Львівська міська рада прийняла рішення і підтримала електронну петицію городян, в якій жителі вимагали ліквідувати маршрутки. Даний вид транспорту планується замінити тролейбусами, автобусами, електроавтобусами.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас