День фінансів: нова програма медгарантій, перерахунок пенсій для 2 млн, цифровий євро для ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: нова програма медгарантій, перерахунок пенсій для 2 млн, цифровий євро для ЄС

352
Четвер, 1 квітня. У День сміху одні ЗМІ пишуть про monoчіпи. Інші про те, що танці по 2 години на добу збільшують ефективність CoviShield на 22%…
Ми в Finance.ua продовжуємо писати тільки про об’єктивну реальність. Вона перевершує вигадки! Часом не знаєш, плакати від неї, чи сміятися. 🤷‍♂️
Ось вам і квітень: що змінюється? У квітні українців очікують нововведення в різних сферах життя, які можуть торкнутися кожного. Наприклад, з квітня можна буде міняти місце реєстрації онлайн. Для 2 млн працюючих пенсіонерів проведуть перерахунок пенсій. А газопостачальні компанії зможуть встановлювати фіксовану ціну на рік. Більше про нововведення з другого місяця весни.
УЗ очікує 3,6 млрд доходів. Кабмін прийняв фінансовий план Укрзалізниці, яким, зокрема, передбачено доходи компанії в 2021 році на рівні 3,6 мільярда гривень. Серед основних проектів: початок великої електрифікації залізниць, закупівля великої партії пасажирських вагонів за кошти, виділені з держбюджету, модернізація локомотивів і ремонт вантажних вагонів.
Житло для мами в Харкові. Як повідомляють експерти компанії «ХАН (Харківське агентство нерухомості)», останні 6 місяців на ринку житла в Харкові все більш чітко заявляє про себе новий сегмент покупців клієнти, які купують житло для батьків.
Нова програма медгарантій. З 1 квітня в Україні запрацює нова Програма медичних гарантій, яка передбачає 35 пакетів медичних послуг. Три пакети будуть нові, а ще п’ять — виділені з уже наявних.
В ЄС націлені на цифровий євро. Європейський центральний банк прийме рішення про перехід на цифрову валюту приблизно через чотири роки. Бюрократична процедура введення цифрового євро має вкрай затяжний характер. Як каже глава ЄЦБ Крістін Лагард, ініціатива не повинна привести до «зламу існуючої системи, а повинна лише поліпшити її».
Інвестиції в «крипту». Новий час — нові можливості? Майбутнє все ближче. Поки ЄС розглядає питання по цифровий євро, ось уже декілька років не вщухає галас навколо криптовалют. Чого варті стрибки Bitcoin. В авторській колонці для Finance.ua Юлія Барабаш, керуючий партнер SBSB Fintech Lawyers розповіла, з чого варто почати при інвестиціях в «крипту» і які ризики існують для інвесторів.
День фінансів: нова програма медгарантій, перерахунок пенсій для 2 млн, цифровий євро для ЄС
А в цей час в далекій галактиці… Ілон Маск своїм твітом підняв вартість Dogecoin на 20%. Як зазначив один з наших читачів, а чи не настав час Маску щось написати про гривню? 😀
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас