День фінансів, 31 липня: смартфон як касовий апарат, причини девальвації гривні, картки для супермаркетів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 31 липня: смартфон як касовий апарат, причини девальвації гривні, картки для супермаркетів

686
31 липня. П’ятниця. Сьогодні не лише закінчення липня, а й для багатьох – закінчення робочого тижня. А це означає, що вже скоро вихідні. Час відпочивати і ходити по покупки.
День фінансів, 31 липня: смартфон як касовий апарат, причини девальвації гривні, картки для супермаркетів
Ми підготувалися, і зробили підбірку кредитних карток, які допоможуть вам не тільки витрачати, але і при цьому отримувати додатковий дохід за рахунок кешбеку. Навіть у вихідні. 😉

Ось з якими картками вигідно ходити по продукти 💳

Про турбулентність на валютному ринку. Відповідає НБУ. У липні 2020 року на валютному ринку спостерігалася тенденція до знецінення гривні. НБУ підтримував курс і продавав долари. А тимчасове зростання турбулентності на валютному ринку і девальвація гривні в липні зумовлені ситуативними психологічними факторами, пояснив регулятор. Той же НБУ:
“З серпня касові апарати і в смартфонах”. Вже з 1 серпня 2020 року бізнес може встановити програмний РРО на смартфон, планшет або комп’ютер і використовувати такий пристрій як касовий апарат. Більше деталей про можливості і штрафи.
Зеленський підписав закон про “зелену” енергетику. Президент підписав законопроект №3658, який закріплює ключові положення Урядового меморандуму з виробниками “зеленої” енергетики. Це дозволить зменшити тарифи для сонячних електростанцій на 15%, для вітрових електростанцій – на 7,5%.
Поставки газу населенню. Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” оприлюднила умови продажу газу для поставок населенню після завершення дії спеціальних зобов’язань, яке має відбутися вже 1 серпня. Ось як буде визначатися ціна за річними контрактами..
Камери “зловили” вже понад 1 млн авто. Камери автофіксації порушень правил дорожнього руху функціонують в Україні вже два місяці. За цей час було зафіксовано понад 1 млн автомобілів, які перевищили швидкість. У перші дні камери фіксували до 57 тисяч порушень, а зараз в середньому 10 тис. – 12 тис. за добу. Але, за ці 2 місяці кілька водіїв не погодилися з постановами поліції і подали позови до суду, оскаржуючи “листи щастя” і штрафи. У поліції запевняють, що і такі порушники все одно змушені будуть заплатити.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас