День фінансів, 1 червня: банкінг для дітей, автофіксація порушень ПДР, міцність "банки" від mono — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 1 червня: банкінг для дітей, автофіксація порушень ПДР, міцність "банки" від mono

766
Сьогодні Міжнародний день захисту дітей! 👶
День фінансів, 1 червня: банкінг для дітей, автофіксація порушень ПДР, міцність "банки" від mono
До цього дня ми вирішили окремо розповісти вам про цікаві пропозиції банків для своїх юних клієнтів, а також їхніх батьків:

Дитячий банкінг. Банківські послуги для підростаючого покоління.

Також з 1 червня:
Почався третій етап ослаблення карантину. Дозволено роботу басейнів і спортзалів; відвідування освітніх занять у групах не більше 10 осіб (наприклад, почнуть роботу автошколи); а також буде відновлено рух залізничного транспорту і міжобласних перевезень автотранспортом.
Запрацювала система автоматичної фіксації порушень ПДР. З 1 червня запрацювали перші 50 відеокамер системи автоматичної фото- і відеофіксації порушень правил дорожнього руху. Спершу в автоматичному режимі будуть фіксуватися тільки факти перевищення швидкості. Поступово, вже цього року, система буде фіксувати й інші порушення ПДР. Як повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій, в першу хвилину роботи системи фіксації порушень ПДР зафіксовано перевищення швидкості в Києві.
⚡ До речі, нам вдалося дістати карту, де встановлені камери відеофіксації в Київській області. Карта розмістилася за посиланням.
ПриватБанк знизив ставки за діючими кредитами. ПриватБанк автоматично знизив ставки за діючими програмами фінансування малого бізнесу для 60 тисяч українських компаній і підприємців. Як повідомляють у банку, до кінця року отримати нове фінансування за антикризовими ставками зможуть ще більше 40 тисяч компаній малого бізнесу і підприємців.
Електронна довіреність… З’явиться незабаром. Сьогодні колишній міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет повідомив, що в Мін’юсті готуються подати законопроект про впровадження електронних довіреностей. За словами Дубілета, новий сервіс потребуватиме нових програм або складних систем. Все запрацює наступного дня після прийняття закону і урядового акта.
А ось обіцяну іпотеку під 10% поки неможливо отримати. Міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що мета щодо доступу кожного українця до іпотеки під 10% при цьому досяжна. Однак поки цьому заважають законодавчі обмеження, які стосуються прописки. За його словами, якщо в квартирі прописали дитину, банк не зможе стягнути цю квартиру, якщо не вносяться платежі по іпотеці. Якщо вирішити це питання, це спростить багато процедур.
Як вибрати собі кредитку? Напевно, для багатьох кредитна картка стала невід’ємною річчю, як мобільний телефон. Адже вона допоможе вам додатково заробити зі своєю функцією кешбек. У новому відео на YouTube-каналі Finance.ua розповідаємо про каталог підбору кредитних карток, де кожен може вибрати собі картку за смаком і потребами.
“Банки” бувають різні. Нещодавно банк всіх котиків – monobank представив новий сервіс для накопичень «Банку». Ми вирішили в деталях розібратися, чим цей сервіс може бути корисний, як він працює і чи варто “консервувати” в ньому свої гроші. 👇

Банка від mono, як новий інструмент накопичення 🧐

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас