День фінансів, 22 листопада: тарифи на воду для столиці, тест до ДР monobank, надбавки для пенсіонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 22 листопада: тарифи на воду для столиці, тест до ДР monobank, надбавки для пенсіонерів

494
П’ятниця, 22 листопада. У день народження monobank у столиці схвалили нові тарифи на воду, а пенсіонерам – “грандіозну” надбавку:
Тарифи на воду для столиці. Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг схвалила нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення для ПрАТ АК “Київводоканал”. Тариф на водопостачання для киян підвищили на 85 копійок за 1 кубометр (без ПДВ).
Тест до ДР monobank. Сьогодні проекту monobank виповнилося 2 роки. Вітаємо коте, відмінна дата з не менш видатними досягненнями. За ці 730 днів до monobank приєдналося понад 1,5 млн клієнтів, які здійснили 355 млн покупок і отримали за це – 577 млн ​​кешбеку. Багато з вас також напевно користуються послугами monobank. Та чи достатньо добре ви його знаєте? Щоб з’ясувати це, пройдіть невеликий тест від Finance.ua 👇👇👇

Як добре ви знаєте monobank? Тест Finance.ua 😺

Нова онлайн-система скарг на митниці. У тестовому режимі почала діяти онлайн-система скарг щодо роботи нової державної митної служби. Про це повідомив глава відомства Максим Нефьодов. У кожному регіоні виділені люди, на яких будуть перенаправлятися скарги.
Фактори зростання банківського прибутку. Новий рекорд банківського сектора України: за 10 місяців 2019 року платоспроможні банки отримали 52 млрд грн чистого прибутку, що в 3,5 рази більше, ніж за аналогічний період минулого року – 14,8 млрд грн.
До речі, про прибуток – ПриватБанк заявляє про ще один рекорд. Чистий прибуток банку за січень-жовтень 2019 року склав 28 млрд грн, що вдвічі перевищує фінансовий результат діяльності фінустанови в 2018 році.
Надбавки для пенсіонерів. З 1 грудня мінімальна пенсія в Україні підвищиться, хоча це може і занадто “гучне слово” для 74 гривень. Серед категорій, які отримають надбавку, почесні донори (210,20 грн), ліквідатори аварії на ЧАЕС, жертви нацистських переслідувань, стипендіати за Указом Президента України.
Стандарти фото для біометричних документів. В Україні вводяться нові стандарти на фото для біометричних документів. Нові правила фотографування стосуються біометричних документів як українців (ID-картка і закордонний паспорт), так і іноземців і осіб без громадянства.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас