День фінансів, 9 жовтня: ініціативи Дубілета щодо скасування трудових, рекордний прибуток Привату, рішення ФГВФО для вкладників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 9 жовтня: ініціативи Дубілета щодо скасування трудових, рекордний прибуток Привату, рішення ФГВФО для вкладників

886
Середа, 9 жовтня. Дубілет готує українців до скасування трудових, Мінінфраструктури – до платних доріг, а ФГВФО намагається допомогти вкладникам.
Електронні реєстри замість трудових книжок. У Кабміні запускають у роботу законопроект, який скасує обов’язковість трудових книжок. Як повідомляє міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет, замість них вся інформація зберігатиметься в електронному вигляді. При наймі на роботу трудову книжку подавати не потрібно, а свій трудовий стаж можна буде перевірити в інтернеті.
Рекордний прибуток Привату. З початку року ПриватБанк збільшив прибуток в 5 разів до 27,4 млрд гривень. Це стало новим абсолютним рекордом для банку і всієї банківської системи України.
Плани щодо трьох платних доріг. У Мінінфраструктури заявили, платними планують зробити дороги: Львів – Краковець, київська окружна, Біла Церква – Київ. За його словами, в стратегічних планах немає будівництва платної дороги на одеській трасі.
900 підприємств на день. За два роки в Україні почали 686 379 бізнесів, а це в середньому 20 000 – 30 000 підприємств на місяць і понад 900 підприємств на день. Цікаво, що на 100 тис. населення відкрито 1558 бізнесів. У Київській області їх налічується найбільше.
Розв’язання проблем з вкладниками 200+. ФГВФО розробив низку законодавчих ініціатив, мета яких – повернути кошти вкладникам 200+ і змусити акціонерів, пов’язаних з банком осіб і керівників банків відшкодувати заподіяні збитки. Серед іншого, наприклад, планується продовжити ліквідацію банку доти, доки всі його активи не будуть продані, а кошти спрямовані на розрахунки з кредиторами.
Понад 1 млрд на реконструкцію Шулявського моста. Вартість реконструкції Шулявського моста скорегували відповідно до цін станом на 13 серпня 2019 року. Мер Києва Віталій Кличко підписав розпорядження про перезатвердження проекту реконструкції Шулявського шляхопроводу зі збільшеною до 1,05 млрд грн кошторисною вартістю робіт. Станом на 1 серпня вже було виконано роботи з реконструкції на 60 млн грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас