День фінансів, 23 липня: зниження цін на газ, зарплати програмістів, Supercharger від Tesla і Україна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 23 липня: зниження цін на газ, зарплати програмістів, Supercharger від Tesla і Україна

2911
Вівторок, 23 липня. Гройсман про ціну на газ, Tesla про розвиток станцій Supercharger по всьому світу, DOU про зарплати програмістів.
Ціни на газ для населення і промисловості. В уряді заявили, що в серпні ціна на газ для населення буде меншою на 25%. Також, ціна на газ для промисловості зменшиться на 7,2-7,5%.
Supercharger від Tesla і Україна. Компанія Tesla оновила дані щодо розгортання мережі швидких зарядок бренду Supercharger по всьому світу, в тому числі двох в Україні. Крім України, Tesla встановить свої станції Supercharger в польському Жешуві, румунському Браїлі і в Будапешті.
Зарплати українських IT-фахівців. За даними порталу портал DOU, програмісти в Україні отримують від $650 до $5000. Більшість розробників – чоловіки. Серед них жінок – 7%. З року в рік їх кількість зростає, але доволі повільно – на 2,5% за 5 років. Цікаво, що віддалено серед програмістів працюють тільки 3,5% респондентів.
Отримуємо дозвіл на будівництво будинку. Для отримання дозволу на будівництво приватного будинку українським законодавством передбачено спрощену процедуру оформлення необхідних документів. Для оформлення будівельного паспорта не потрібне отримання містобудівних умов і обмежень. Тут повний перелік документів, необхідних для отримання будівельного паспорта.
Чотири кроки легального оформлення найманих працівників. Головне управління ДФС вирішило нагадати роботодавцям про необхідність легального оформлення найманих працівників. Нагадаємо, при офіційному оформленні співробітник отримує: пакет соцгарантій, пільги і виплати в зв’язку з тимчасовою непрацездатністю, своєчасну і не нижче мінімального розміру заробітну плату, щорічну відпустку і відпустку по догляду за дитиною; податкову знижку тощо.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас