День фінансів, 23 січня: Порошенко без 336 тис., Apple без iPhone X, Коломойський без "ялтинських квартир" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 23 січня: Порошенко без 336 тис., Apple без iPhone X, Коломойський без "ялтинських квартир"

1134
У вівторок, 23 січня, поки сильні світу цього вирішували економічні питання сьогоднішнього і завтрашнього дня, в Ялті зібралися позбавити Коломойського квартир, а Bloomberg проаналізував, куди ж найкраще інвестувати в 2018:
Квартири Коломойського. В анексованому Росією Криму виставили на продаж ялтинські квартири, які раніше належали українському бізнесмену Ігорю Коломойському. Всього від реалізації вищевказаних квартир у Ялті планується отримати не менше 330 мільйонів рублів (156 млн гривень – ред.).
Україна піднялася в рейтингу кращих країн світу. Країна покращила свої позиції в рейтингу кращих країн світу, піднявшись на 69 місце в рейтингу американського журналу US News & World Repor.
Варто зауважити, що поки Україна покращує свої позиції в рейтингу американського журналу, збільшується держборг країни в національній валюті.
Інвестувати в 2018. Bloomberg склало рейтинг найбільш привабливих для інвестицій країн, що розвиваються. Перші три місця рейтингу зайняли Мексика, Туреччина і Чехія. А ось Рада ЄС вилучила декілька країн зі списку податкових гаваней.
Зарплата на благодійність. Заробітна плата Президента України Петра Порошенка у 2017 році склала 336 тис. грн, і, як зазначають в АП, вся сума була спрямована на благодійність.
Apple може зупинити виробництво iPhone X. Таким чином, новий iPhone X може стати другою скасованою моделлю Apple – після закриття виробництва iPhone 5C в 2014 році. Що послужило цьому причиною, читайте тут.
В Україні оголосили перший тендер на частоти 4G. Перший в Україні тендер на 4G в діапазоні 2600 МГц відбудеться 26 січня 2018 року.
Wizz Air закриває третю базу. Угорський лоукостер Wizz Air оголосив про закриття своєї бази в Празі. Також перевізник має намір закрити 6 з 9 напрямів, зберігши рейси тільки в Лондон-Лутон, Барі й Кутаїсі. Зазначимо, що база в Празі стала третьою базою Wizz Air, про закриття якої авіакомпанія оголосила в останні місяці.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас