День фінансів, 9 липня: про майбутнє НБУ, новий формат оплати за електроенергію, автомобілі-двійники — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 9 липня: про майбутнє НБУ, новий формат оплати за електроенергію, автомобілі-двійники

593
Четвер, 9 липня. Розмови навколо IKEA, курсу валют і автомобілів-двійників.
“Вийшли на відновлення”. В уряді вважають, що Україна пройшла критичну стадію економічної кризи, і вийшла на відновлення. Про це заявив міністр фінансів Сергій Марченко. За його словами, статистика свідчить, що цифри реєстрації тих же нових ФОП вийшли на докризовий рівень.
А ось про майбутнє НБУ, курс долара і наслідки відставки Глави НБУ – в новому відео від фінансового експерта Олексія Козирєва:
IKEA. Знову й знову. Один з найбільш очікуваних в Україні ритейлерів готується відкрити свій перший магазин в нашій країні вже цієї осені. Як запевняють ЗМІ, торгова точка шведського меблевого гіганта з’явиться в жовтні-листопаді в Києві в ТРЦ Blockbuster Mall. У прес-службі IKEA цю інформацію не коментують.
Плата за електроенергію по-новому. У липні кияни отримають рахунки із сумами до оплати за фактично спожиту електроенергію і за очікуване споживання в поточному місяці. Новий формат оплати за електроенергію впроваджує постачальник електроенергії YASNO.
Автомобілі-двійники – поліція попереджає. Патрульна поліція виявила черговий “автомобіль-двійник” на дорозі. Там зазначають, що все частіше водії транспортних засобів звертаються до поліції з проханням захистити їх від нечесних громадян, які купують авто, а потім знищують, підробляють або замінюють ідентифікаційні номери кузова, шасі, двигуна на них без дозволу відповідних органів, і користуються транспортними засобами на незаконних підставах. До чого це призводить – читайте тут.
Електронні лікарняні. Тестовий режим. МОЗ запускає в тестовому режимі електронні лікарняні в два етапи. Зараз в роботі підготовка нормативно-правових актів, яка забезпечить роботу лікарняних. МОЗ до 10 липня приймає від усіх відповідних медзакладів, які хочуть брати участь у тестуванні цієї системи, форми реєстрації.
Оренда біля давньогрецького поліса і не тільки. Серед цікавих локацій для відпустки 2020: Олешківські піски на Херсонщині, давньогрецький поліс у Миколаївській області і найдовша гіпсова печера світу в Тернопільській. Все це Україна. А ось у скільки обійдеться вам оренда житла поблизу цих локацій, вже підрахували аналітики OLX Нерухомість.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас