День фінансів, 20 лютого: коли чекати депозити під 10%, метро на Троєщину, $ 1000 доходу в місяць без роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 20 лютого: коли чекати депозити під 10%, метро на Троєщину, $ 1000 доходу в місяць без роботи

3032
Четвер, 20 лютого. Багато цікавого про особисті фінанси та інструменти для інвестицій.
Депозити під 10%. Або тренд на зниження. Як стверджують українські ЗМІ, ставки за депозитами істотно знизяться. “Шок” від зменшення річних за депозитами прогнозують і в Нацбанку. Річ у тім, що при інфляції нижче 5% українські банки будуть видавати дешевші кредити, а значить, давати менші відсотки за депозитами. “Очікуємо, що до кінця року ставки за депозитами в іноземній валюті будуть нижчі – в районі 1%, а ставки по нацвалюті – в районі 10%”, – сказав заступник голови НБУ Олег Чурій.
💡 Поки існує можливість, заробити більше на своїх вкладах, – радимо не проходити повз спеціальну програму від Finance.ua “Бонус до депозиту”:

Можна отримати до +3% до ставки

Але, якщо вам не до душі депозити, рекомендуємо звернути увагу на матеріал нашого журналіста: Скільки і куди вкласти, щоб отримувати $1000. доходу на місяць. 💸 Вдалося підрахувати і проаналізувати кілька популярних варіантів для інвестицій.
А в новому відео 🎥 на Youtube-каналі Finance.ua від Олексія Козирєва ви дізнаєтеся про прибутковість ОВДП, і чого далі чекати від курсу. Також експерт зачіпає дуже непросту тему: чи варто передавати державні стратегічні об’єкти в управління приватним інвесторам (концесію)?
Тим часом…
Центробанк Китаю знижує ставку через коронавірус. Народний банк Китаю знизив базову ставку кредитування для підтримки економіки, яка постраждала від впливу спалаху коронавірусу. Базову ставку за однорічними кредитами для першокласних позичальників (LPR) знизили на 10 базисних пунктів до 4,05% з 4,15%.
Facebook звинуватили в несплаті податків на $9 млрд. Відповідний позов податкове управління США подало до суду Сан-Франциско. Регулятор вважає, що компанія ухилилася від сплати податків за допомогою своєї ірландської “дочки”.
Метро на Троєщину. Як тільки, так відразу. Мер Києва Віталій Кличко заявив, що як тільки буде добудований Подільсько-Воскресенський міст і на ньому відкриють рух автотранспорту, почнеться будівництво нової гілки метро на Троєщину. За його словами, відкрити автосполучення між лівим і правим берегами столиці по новому мосту планують до кінця цього року.
874 мільйони прихованих. Національне агентство з попередження корупції (НАЗК) передало до правоохоронних органів, які з початку лютого 2020 року можуть отримати доступ до банківської інформації без санкції суду, результати перевірки 67 декларацій, в яких виявлено 874,7 млн ​​гривень прихованих доходів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас