День фінансів, 22 жовтня: нові правила видачі водійських прав, подорожчання комуналки, битва vip-кредиток від monobank — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 22 жовтня: нові правила видачі водійських прав, подорожчання комуналки, битва vip-кредиток від monobank

1392
Вівторок, 22 жовтня. Як майбутні водії отримуватимуть права і коли остаточно запустять Kyiv Smart Card.
Нові правила отримання водійських прав. В Україні змінилися процедури видачі посвідчень водія, підготовки водіїв і акредитації автошкіл. Усі випускники, які закінчили навчання з підготовки водіїв в закладах професійно-технічної освіти, допускаються до здачі іспитів без додаткового навчання в автошколі.
Подорожчання комуналки для субсидіантів. Одержувачі субсидій платитимуть за комуналку до 20% середньомісячного сукупного доходу домогосподарства. Зараз ця плата становить 15%. Зміна почне діяти з 1 травня 2020 року.
Ліквідація ФОП, що «сплять». На сайті Верховної Ради з’явився законопроект, яким пропонується надати право органам контролю звертатися до державного реєстратора із заявою про припинення підприємницької діяльності ФОП в разі відсутності господарської діяльності та несплати податків і зборів понад 6 місяців.
Мінфін представив проект «Е-контракти». «Е-контракти» – це новий проект у сфері публічних фінансів. За допомогою цього проекту всі договори, які укладаються на ProZоrro і в Держказначействі, будуть переведені в повноцінну електронну форму. За словами глави Мінфіну Оксани Маркарової, «Е-контракти» – це наступний логічний крок у створенні єдиної системи публічних фінансів.
Запуск Kyiv Smart Card відклали. Запуск електронного квитка в Києві в промислову експлуатацію, який було заплановано на 1 листопада, переноситься. Як повідомляють у КМДА, процес виведення жетонів і паперових квитків триватиме до кінця наступного року.
Vip-кредитки від monobank. monobank вийшов на ринок майже два роки тому і відтоді число його клієнтів перевалило за мільйон. У новому матеріалі ми вирішили порівняти дві vip-картки від «mono» iron bank і «картка без номера». Що з цього вийшло, читайте тут.
PaySpace Magazine Awards 2019. Експертне онлайн-видання PaySpace Magazine продовжує прийом заявок на участь у щорічній премії в сфері FinTech і e-commerce – PaySpace Magazine Awards 2019! До участі запрошуються проекти в сфері фінансових технологій, електронної комерції, криптовалют. Подати заявку на участь у конкурсі можна до 31 жовтня.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас