День фінансів, 4 грудня: найприбутковіші банки жовтня, борг Привату в 3 мільярди доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 4 грудня: найприбутковіші банки жовтня, борг Привату в 3 мільярди доларів

970
У вівторок, 4 грудня йшлося про лідерів: і за прибутком у банках, і за використанням карток у розрахунках, і за банківськими кризами.
Названо найприбутковіші банки жовтня. У жовтні й за період січень-жовтень найприбутковішим українським банком став державний Приватбанк. Хто увійшов до трійки лідерів – читайте.
До речі, на вашому депозиті в банку можна заробляти більше, якщо скористатися програмою «Бонус до депозиту» від Finance.ua.

Отримати бонус до депозиту 💰

В НБУ назвали місто-лідер за кількістю використання карток. Київ є лідером за середньою кількістю активних платіжних карток на одного жителя, в ньому вдвічі більше карток на кожного: по дві активні картки.
Україна входить до трійки країн, де найчастіше відбуваються банківські кризи. Як повідомляє регулятор, за частотою системних банківських криз наша країна входить до трійки країн-лідерів у світі, адже протягом останніх 20 років вони відбувалися тричі. Так, прямі втрати економіки від останньої кризи 2014-2016 років становили майже 40% ВВП.
Справа Приватбанку: Коломойський і Боголюбов винні вже 3 мільярди доларів. Ціна позову державного Приватбанку в Лондонському суді до колишніх акціонерів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова зросла до близько 3 мільярдів доларів. Про це повідомила прес-служба банку. Високий суд Лондона надав Приватбанку дозвіл на оскарження рішення суду першої інстанції щодо питання юрисдикції.
Нові будинки тільки з пандусами. Депутати Верховної Ради в першому читанні підтримали законопроект, що передбачає заборону вводити в експлуатацію новозбудовані житлові будинки та громадські об’єкти без облаштування безбар’єрного простору. Відтепер нові будинки в Україні будуть тільки з пандусами.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас