День фінансів, 30 листопада: рейтинг валют, 10 правил позичальника, транш від ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 30 листопада: рейтинг валют, 10 правил позичальника, транш від ЄС

413
П’ятниця, 30 листопада. Про ціни на залізничний транспорт, поради для тих, хто бере кредити, і ставлення до гривні.
UAH/USD/EUR . Компанія Research & Branding Group провела соцопитування, якій валюті довіряють українці найбільше? Виявилося, в листопаді 2018 року 43% українців вважали, що найбільш безпечно зберігати заощадження в доларах США. 15% опитаних в євро і 12% – в гривні. При цьому 12% українців не довіряють жодній з валют.
Експрес у “Бориспіль”. Сьогодні почав курсувати швидкісний експрес Київ – Міжнародний аеропорт «Бориспіль». Тривалість поїздки становить 45 хвилин, а вартість поїздки – 80 гривень. Сам проект обійшовся в 480 млн грн.
Дешеві/Дорогі квитки. У Мінінфраструктури розповіли, що найнижча вартість квитків на залізничний транспорт в Україні у вівторок і середу, а найвища – в п’ятницю та неділю. У новорічний період найдорожчі квитки будуть з 25 по 31 грудня, а вже з 1 по 10 січня квитки будуть дешевшати.
Нова партія TruCam. У МВС попередили, що з 1 грудня поліція використовуватиме 6 додаткових пристроїв TruCam. Де їх розмістять, можна подивитися за посиланням. Як зазначають в МВС, пріоритетом патрульної поліції є не покарання якомога більшої кількості порушників, а навчання водіїв безпечній їзді.
10 правил позичальника. Ключову роль для банку або мікрофінансової організації в прийнятті рішення, видати кредит чи ні, відіграє кредитна історія клієнта. Але іноді банки можуть допускати помилки або зовсім упускати важливі умови в договорі. Щоб не потрапити в халепу, важливо пам’ятати про прості правила позичальника. Finance.ua зібрав в одному матеріалі 10 правил для тих, хто бере або має намір взяти кредит. У нас же на порталі завжди можна підібрати індивідуальні умови за кредитом:

Підібрати для себе кредит 🧐

Транш в 500 млн. Сьогодні президент України Петро Порошенко повідомив, що Європейська комісія прийняла позитивне рішення про виділення Україні першого траншу Четвертої програми макрофінансової допомоги ЄС в обсязі 500 млн євро. Він назвав таке рішення ЕК “дуже важливим сигналом незмінної підтримки Євросоюзу в умовах останніх викликів з боку російського агресора”.
40 копійок – не катастрофа. Таку думку висловив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, коментуючи ситуацію з курсом. “40 копійок, на які піднявся курс за 4 дні – це не рівень, коли можна говорити про катастрофу. Це нормальне коливання національної валюти”, – сказав Розенко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас