День фінансів, 12 липня: рішення щодо облікової ставки, пунктуальні авіакомпанії, варіант акцизного податку на авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 12 липня: рішення щодо облікової ставки, пунктуальні авіакомпанії, варіант акцизного податку на авто

317
Четвер, 12 липня: День рішень і пропозицій:
НБУ підвищив облікову ставку. Правління Національного банку України ухвалило рішення підвищити облікову ставку до 17,5% річних з 13 липня 2018 року, щоб повернути інфляцію в рамки цільового діапазону в 2019 році..
Нацбанк погіршив прогноз міжнародних резервів. Національний банк погіршив прогноз міжнародних резервів у 2018 році з 21,6 млрд доларів до 20,7 млрд, в 2019 – з 19,1 млрд доларів до 18,8 млрд доларів.
НБУ знизив прогноз зростання ВВП в 2019 році до 2,5%. Національний банк України погіршив очікування щодо зростання економіки України в 2019 році і прогнозує сповільнення зростання до 2,5%.
 
У Раді розповіли про нову систему акцизного податку на автомобілі. В Україні пропонується ввести прозору систему акцизного податку для автомобілів, в залежності від віку та об’єму двигуна, про це повідомила голова комітету ВРУ з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна.
До речі, в ДФС повідомили, скільки “єврономерів” незаконно перебувають в Україні. З порушенням терміну на території України перебуває 57,9 тис. авто з іноземною реєстрацією, ввезених в 2018 році в режимі транзит.
Насалик вважає, що ціни на газ для населення можна знижувати. “Я вважаю, що підстав для підвищення ціни на газ для населення немає”, – таку думку висловив міністр енергетики і вугільної промисловості.
А у Омеляна опублікували рейтинг непунктуальних авіаперевізників. У Міністерстві інфраструктури заявили, що 93% всіх рейсів українських авіакомпаній з аеропортів України виконуються вчасно. Ось список.
Там же (в Мінінфраструктури) кажуть, що незабаром в Україну зайдуть дві нові міжнародні авіакомпанії. Міністерство інфраструктури веде переговори з двома міжнародними авіакомпаніями для здійснення польотів в Україну.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас