День фінансів, 19 квітня: ФГВФО думає підняти суму відшкодування вкладів, а Київ - побудувати Велику кільцеву дорогу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 19 квітня: ФГВФО думає підняти суму відшкодування вкладів, а Київ - побудувати Велику кільцеву дорогу

607
Четвер, 19 квітня. Про грандіозні, й такі необхідні плани.
В уряді розповіли, з чого почнуть Велику кільцеву дорогу навколо Києва. Заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе заявив, що розглядається 3 варіанти фінансування будівництва Великої окружної автодороги навколо Києва.
Гарантована сума відшкодування вкладів може зрости. Про це заявили у Фонді гарантування, зазначивши, що підвищення гарантованої суми відшкодування вкладів можливе з 200 до 600-800 тис. гривень в 2019 році.
Той же Фонд гарантування має намір провести міжнародні розслідування банкрутства двох банків. ФГВФО має намір провести міжнародні розслідування банкрутств Дельта Банку і банку “Надра”, повідомив заступник директора-розпорядника ФГВФО Андрій Оленчик.
«Київстар» зібрався поміняти тарифи. Мобільний оператор «Київстар» скасовує з 1 травня 2018 р. кілька тарифних пакетів для своїх контрактних абонентів.
Мінрегіон створить робгрупу для перегляду будівельних норм і стандартів. Міністерство регіональної політики створить робочу групу для перегляду державних будівельних норм (ДБН), будівельних норм і правил (БНіП, прийняті в СРСР), державних стандартів (ДСТУ) в сфері будівництва.
Омелян хоче пересадити українців на літаки. Протягом найближчих двох-трьох років авіаперельоти мають стати доступними для більшості українців, а літак – зручним і безпечним засобом для пересування по країні і за кордоном, так стверджує міністр інфраструктури.
Київ буде продавати рекламу в метро через аукціони “ProZorro.Продажі”. Документ закладає основу для проведення пілотного проекту з розміщення об’єктів реклами в Києві на відкритих електронних аукціонах.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас