ТОП-13 вакансій з бронюванням та зарплатнею від 30 тис. грн (всі регіони) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-13 вакансій з бронюванням та зарплатнею від 30 тис. грн (всі регіони)

Особисті фінанси
2286
ТОП-13 вакансій з бронюванням та зарплатнею від 30 тис. грн (всі регіони)
ТОП-13 вакансій з бронюванням та зарплатнею від 30 тис. грн (всі регіони)
Бронювання військовозобов’язаних працівників — це процедура, яка дозволяє певним категоріям співробітників критично важливих підприємств отримати відстрочку від мобілізації (до 6 місяців).
Близько 3 тисяч компаній скористались послугою електронного бронювання на порталі «Дія» після її запуску 17 липня.
Про це повідомляє заступниця директора Департаменту з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації Валерія Ткач в ефірі телемарафону.
За словами Ткач, мова йде про 32 тисячі заброньованих працівників критично важливих підприємств. Зокрема бронювали як і приватні компанії, так і державні підприємства, а також комунальної власності.
work.ua підібрали ТОП-13 вакансій з бронюванням та із зарплатнею понад 30 тис. грн.

Бетоняр, арматурник

Зарплата: 40 300−46 260 грн, м. Луцьк
У зв’язку зі збільшенням обсягу робіт ТЗОВ «РБП ТРАНС-МОСТ» в пошуку працівників, які мають досвід у ремонті й будівництві мостів та шляхопроводів. Роботодавець обіцяє офіційне працевлаштування, забезпечення житлом та спецодягом, відшкодування коштів за проїзд до місця роботи. Вахтовий метод роботи — 15 днів через 15 (але можна домовитися про інший графік в індивідуальному порядку).

Водій з власним авто

Зарплата: 35 000−40 000 грн, м. Івано-Франківськ
Нова пошта розмістила вакансію «водія з власним автомобілем». Компанія пропонує: «білу» заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні та відрядження, навчання, можливість кар’єрного зростання. Від кандидата ж очікують наявність водійського посвідчення, власного автомобіля не пізніше 2011 року випуску і відкритого ФОП або готовність його відкрити, а також безаварійний стаж водіння.

Керівник, директор (СТО)

Зарплата: 50 000−90 000 грн, м. Львів
Логістичній компанії RS-Time потрібен керівник. Шукають відповідального кандидата з досвідом від 2-х років, який знається на технічних аспектах в автомобільній галузі та вміє взаємодіяти з фінансовим відділом. Окрім бронювання, компанія гарантує офіційне працевлаштування, стабільність, вчасну виплату заробітної плати.

Головний бухгалтер

Зарплата: 35 249 грн, Київ
ДП «Центральне сервісне підприємство з експлуатації, відновлення та безпеки» шукає головного бухгалтера. Потрібен відповідальний і уважний кандидат з вищою освітою з економічного напрямку, досвідом роботи на аналогічній посаді від 2 років, глибокими знаннями податкового та бухгалтерського законодавства.

Майстер з ремонту бензо-, електроінструменту

Зарплата: 27 000−35 000 грн, Ужгород
Приєднатися до команди та відкрити для себе нові горизонти у світі інструментів запрошує Dnipro-M. Майбутньому працівнику обіцяють оплатити навчання й поділитися знаннями, щоб він «став справжнім супергероєм», а також надати можливості для кар’єрного розвитку. Від кандидата очікують найголовніше — любов до інструментів. Досвід роботи необов’язковий.

Головний інженер виробництва

Зарплата: 30 000 грн, Біла Церква
Фермерське господарство «Чудова Марка» шукає головного інженера. Вимоги: вища освіта в галузі сільського господарства, агрономії або інженерії; мінімум 1 рік досвіду роботи на аналогічній посаді; знання сучасних технологій виробництва овочів. На посаді потрібно буде контролювати виробничий процес вирощування та перероблювання овочів, впроваджувати нові технології для підвищення якості продукції, керувати та навчати персонал.

Менеджер з продажів електроенергії та природного газу (В2В)

Зарплата: 23 000−75 000 грн, оклад + бонус, Вінниця
У зв’язку з розширенням компанії бренд YASNO шукає в команду менеджера з продажу електроенергії та природного газу (B2B), який має від 2-х років успішного досвіду регіональних продажів у B2B-сегменті, досвід виходу та проведення перемовин з власниками бізнесу та навички роботи з воронкою продажів.

Електромонтер-лінійник з монтажу повітряних ліній в Одесу

Зарплата: 42 000 грн, Одеська та Миколаївська області
Будівельній компанії «Структум» потрібен електромонтер для монтажу повітряних ліній. Досвід роботи на висоті обов’язковий, як і вміння працювати з електроінструментом та обладнанням. Компанія гарантує стабільну роботу, офіційну зарплатню та оплату проживання.

Кранівник (КрАЗ-250)

Зарплата: 36 000 грн, 1 200 грн день + відрядні, Одеса
Ще одна вакансія від компанії «Структум». Команда у пошуку кранівника для роботи на гідравлічному крані на базі КрАЗ-255 (-260) в/п від 16 до 28 т та електричному крані КС4561 (2) на базі КрАЗ-250. Кандидат повинен мати досвід роботи від 3-х років та права категорії С.
Майбутньому працівнику пропонують офіційне працевлаштування, проживання коштом роботодавця та відрядження по всій території України (зараз об’єкт в Одеській області). У вакансії також уточнюються, що графік — вахтовий.

Лікар-терапевт

Зарплата: 30 000−40 000 грн, Новий Буг
Новобузька багатопрофільна лікарня шукає лікаря-терапевта з вищою медичною освітою (спеціаліст, магістр), який прийматиме пацієнтів та проводитиме медичний огляд. Перевагою спеціаліста буде наявність сертифіката або диплома про підвищення кваліфікації в галузі терапії. Роботодавець вказує у вакансії, що графік роботи формується за домовленістю.

Інженер-конструктор

Зарплата: 27 000−30 000 грн, Бровари
Група компаній TDC запрошує до своєї команди інженера-конструктора для розробки та проєктування технічних документацій металевих конструкцій (дорожньо-будівельна техніка). У вакансії вказано, що якщо немає досвіду роботи, достатньо великого бажання та володіння знаннями, як-от: технічна грамотність; знання ЄСКД; вільне читання та розуміння технічної документації; вміння працювати в AutoCAD, Inventor, програмах розкрою Pronest, MathCad; знання технологій різних видів обробки металу.
Графік роботи з понеділка до п’ятниці з 08:00 до 17:00. Роботодавець обіцяє офіційне працевлаштування, прозору систему оплати праці, гуртожиток для іногородніх. Також на території підприємства є своя їдальня зі смачними обідами.

Робочий на виробництво вікон

Зарплата: 22 000−30 000 грн, залежить від виробітку, Черкаси
Підприємство з виготовлення металопластикових вікон Plamet шукає робочих на виробництво для роботи в цеху на ділянку ОТК, порізку ПВХ профілю на автоматичній пилі, порізку металу та складання вікон. Від кандидата очікується фізична і моральна витривалість, вміння працювати з виробничим обладнанням. Досвід на віконному виробництві вітається, але можна й без досвіду роботи, оскільки роботодавець пропонує всього навчити.

Ливарник на виробництво

Зарплата: 25 000−30 000 грн, Дніпро
Міжнародна компанія з виробництва віконно-дверної фурнітури AXOR INDUSTRY запрошує до себе в команду ливарника на машинах для лиття під тиском. Спеціалісту необхідно мати технічну освіту та досвід роботи на ливарних виробництвах від 2-х років. Роботодавець пропонує оформлення згідно з КЗпП, 24 календарні дні оплачуваної відпустки, безплатна доставка на роботу та з роботи транспортом компанії по Дніпру та Кам’янському, спецодяг та комплексне харчування. Графік роботи — позмінний.

Довідка Finance.ua:

  • Усе, що треба знати про бронювання працівників: відповіді юриста.
  • У разі ухвалення законопроєктів з економічним бронюванням, бюджет отримуватиме від 200 до 320 мільярдів гривень на рік, залежно від обраної моделі.
Оберіть найвигідніший депозит серед надійних банків України. Порівняння ставок та умов депозитів на Finance.ua

Депозити в банках

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас