День фінансів, 24 лютого: про реструктуризацію валютних кредитів, іпотеку і наркотики, правила видачі Green Card — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 24 лютого: про реструктуризацію валютних кредитів, іпотеку і наркотики, правила видачі Green Card

805
Понеділок, 24 лютого. Обговоримо, як реструктуризувати валютний кредит, збільшити пенсію, і потрапити в Америку.
Бізнес і “Дія”. Міністерство цифрової трансформації України анонсувало запуск платформи для бізнесменів “Дія.Бізнес”. На новій онлайн-платформі можна відкрити і закрити ФОП, внести зміни до установчих документів, знайти перелік сервісів і програм підтримки від держави.
Українці і реструктуризація валютних кредитів. Фізичні особи, які мають заборгованість за валютними кредитами, можуть звернутися за безкоштовними юридичними консультаціями провідних фахівців і реструктуризувати борги. Про це повідомляє прес-служба Асоціації правників України. Хто зможе скористатися програмою і яку допомогу можна отримати – читайте тут..
Наркотики й іпотека. Ставки за гривневими банківськими кредитами не повинні перевищувати 10%. Про це сказав прем’єр-міністр України Олексій Гончарук. За його словами, ринок іпотеки недоступний, тому що дуже високі ставки. “Наркотиками треба, мабуть, чи зброєю торгувати для того, щоб виплачувати таку іпотеку”, – резюмував прем’єр.

Недобудови і Укрбуд. Холдингова компанія “Київміськбуд” прийняла і розпочала реалізацію нерухомості в двох житлових комплексах “Укрбуду”, на ЖК “Пектораль” і “Новомостицький” відновили будівельні роботи в повному обсязі. До 1 березня 2020 року буде завершено передачу ще кількох об’єктів і розпочато процедуру прийому наступних житлових комплексів “Укрбуду”.
Штати і Green Card. З 24 лютого Америка може відмовити іноземцю у в’їзді або видачі Green Card, виходячи з рівня доходів або того, як часто людина користується програмами соціальної допомоги. Подробиці тут.
Українці і пенсія. Як збільшити пенсію, накопичити гроші додатково до державних виплат – про це в новому відео Finance.ua:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас