День фінансів, 23 травня: газ на зиму, розселення "хрущовок", штрафи для "єврономерів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 23 травня: газ на зиму, розселення "хрущовок", штрафи для "єврономерів"

863
У четвер, 23 травня, нам вдалося отримати відповіді на такі питання:
Скільки кілометрів доріг відремонтували за три роки в Україні? З 2016-го по 2018 рік включно в Україні відремонтували 6850 кілометрів автодоріг. Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян. У 2018-му – 3800 кілометрів.
 
Як будуть розселяти “хрущовки”? Мінрегіонбуд розробив новий законопроект. Його головне нововведення: щоб знести старий будинок, більше не потрібен дозвіл всіх мешканців, достатньо 75%. Саме таку норму просили в Конфедерації будівельників. Як відбуватиметься реконструкція за новим законом – читайте.
Коли чекати нових штрафних санкцій для “єврономерів?” Верховна Рада України відтермінувала до 22 серпня 2019 року набуття чинності норм про посилення адміністративної відповідальності за порушення при переміщенні транспортних засобів у митних режимах тимчасового ввезення та транзиту. Власники автомобілів з іноземними номерами отримали додатковий час для митного оформлення без посилених штрафних санкцій
Чи будемо взимку з газом? Є кілька варіантів залучення коштів і забезпечення України газом на наступну зиму. Про це заявив глава “Нафтогазу” Андрій Коболєв. Якщо хоча б частину цього боргу перед “Нафтогазом” було закрито, це вирішило питання закачування, сказав він. Другий варіант рішення – тут.
Roshen має намір судитися з Мінекономіки. Дочірнє підприємство “Кондитерської корпорації “Рошен” звернулося до Господарського суду міста Києва з позовом до Мінекономрозвитку і державного підприємства “Український суд інтелектуальної власності” за право патентування червоної стрічки та інших елементів для оформлення упаковки тортів, які виробляє підприємство.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас