День фінансів, 21 березня: відеофіксація на дорогах, кредити на допомогу, податкова знижка за навчання дитини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 21 березня: відеофіксація на дорогах, кредити на допомогу, податкова знижка за навчання дитини

253
21 березня. Четвер підніс новини для тих, хто звик розумно розпоряджатися коштами.
Доля монет номіналом 5 і 10 гривень. НБУ обіцяє поки не вводити в обіг монети номіналом 5 і 10 гривень. Нацбанк ще остаточно не визначився з датою. Точну дату Національний банк обіцяє повідомити громадянам додатково і заздалегідь – за кілька місяців до їх введення. Також не визначені обсяги перших партій нових монет кожного номіналу.
А ось вже до кінця року запустять систему відеофіксації порушень ПДР. У цьому впевнений міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. За його словами, для запуску системи відеофіксації вже майже все готово. Бракує тільки маленьких деталей, однієї постанови Кабміну і однієї поправки в парламенті. “Штрафи з цих камер будуть жахливі. І не впевнений, що суспільство готове до такого нововведення”, – говорить він.
Ринок праці в тонусі. Про це повідомляє експерт в сфері працевлаштування, стверджуючи, що кількість вакансій зросла на 20%. Основний запит на нових фахівців формують роботодавці з великих міст Дніпропетровської, Харківської, Одеської, Львівської областей та Києва. Приріст спостерігався в сферах продажів, маркетингу і реклами, управління персоналом і рекрутингу.
Між іншим, якщо ви поки в пошуках роботи і вам необхідні кошти, Finance.ua завжди допоможе підібрати оптимальний варіант позики, або вигідну кредитну картку. Тільки за минулий 2018 рік сервіс допоміг 170 тис. українців. Ось лише кілька історій, які показують, що разом з Finance.ua оптимально обраний кредит, або кредитна картка можуть дійсно виручити:

Кредит вам на допомогу: історії відвідувачів Фінансового супермаркета 📑

Від 17 до 170 тис. за “єврономери”. До 23 травня 2019 року включно власники авто на “єврономерах” при оформленні транспортних засобів можуть скористатися умовами перехідного періоду. Уже з 24 травня порушники будуть отримувати штрафи від 17 тис. грн і до 170 тис. грн, а за рішенням суду авто і зовсім можуть конфіскувати.
Батькам 18% за навчання дітей. У Мін’юсті підготували пакет законів #ЧужихДітейНеБуває. Один з них – це податкова знижка на навчання дітей. тобто, батьки можуть надати документи про оплату і отримати до 18% від фактично сплаченої суми. У знижку входить оплата в закладах професійної та вищої освіти, а також навчання дитини в закладах дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти.
По $5000 субсидії для покупців електромобілів. Поки в Канаді. Там уряд вирішив стимулювати продажі авто на електриці. Для цього вводить субсидії в розмірі $5000 при купівлі авто вартістю менше $45 тисяч. Цікаво, що це не поширюється на транспортні засоби Tesla.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас