День фінансів, 2 квітня: початок медреформи, захист українського автопрому, «вклади» у пенсію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 2 квітня: початок медреформи, захист українського автопрому, «вклади» у пенсію

665
Понеділок, 2 квітня. Початок робочого тижня ознаменувався стартами в багатьох напрямках.
Старт медичної реформи. З 2 квітня починається перший етап реформи – вибір лікаря первинної медичної допомоги в рамках кампанії “Лікар для кожної сім’ї”. Терапевт зможе обслуговувати не більше 2 тис. пацієнтів, сімейний лікар – 1,8 тис., педіатр – 900. Більше деталей щодо медреформи.
Старт сезону дорожніх робіт. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман оголосив про початок сезону дорожніх робіт у країні. За його словами, Україна в 2018 році проведе наймасштабніші дорожні роботи за всю історію незалежності, в рамках яких необхідно забезпечити контроль якості.
Старт весняного призову. З сьогоднішнього дня і до кінця травня в Україні буде проходити весняний призов на строкову військову службу. 61,6 млн грн на призов планується перерахувати до 6 квітня в усі комісії.
Старт спорудження швидкісної автотраси. У Польщі почали підготовчі роботи з будівництва ділянки швидкісної автотраси S12 від міста П’яски, розташованого неподалік від Любліна, до кордону з Україною.
Грандіозні плани для стартів:
Захист автопрому. В Україні збираються захистити вітчизняний автопром від «занадто дешевих» конкурентів. Деякі впевнені, що саме вони «збивають» продажі вітчизняним підприємствам (От негідники!). Щоб виправити ситуацію, в Раду внесли кілька законопроектів.
«Вклади» у пенсію. Українців можуть спонукати відкладати на пенсію від двох до п’ятнадцяти відсотків зарплати. Розмір «накопичувальної пенсії» залежатиме саме від того, скільки українець буде платити пенсійному фонду. Нагадаємо, зараз влада розглядає дві концепції переходу до другого рівня пенсійної системи в Україні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас