mono checkout: monobank запустив нову функцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

mono checkout: monobank запустив нову функцію

Особисті фінанси
810
mono checkout: monobank запустив нову функцію
mono checkout: monobank запустив нову функцію
monobank запустив функцію mono checkout, яка дозволить скоротити час оформлення покупки з п’яти до однієї хвилини, заповнивши за ккористувача всі дані.
Про це повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський.
Він зауважив, що його, як і інших, дуже дратує процес онлайн-замовлень. Адже щоразу сайти запитують ім’я, номер телефону, електронну адресу, відділення пошти.
«Уявіть, на покупки онлайн у 2023 році витрачено 182 мільярди гривень, але клієнтський досвід має такий вигляд ніби в нього багато не інвестували. Всі роблять вигляд, що це зручно. Це незручно», — наголосив Гороховський.
Саме тому mono розробив нову функцію, mono checkout — це кнопка замовлень на сайті, де потрібно лише авторизуватися через застосунок mono, і він автоматично заповнить всі дані за користувача: ім’я, номер та відділення пошти.
«Такий досвід має стати новим стандартом у покупках, бо він робить краще всім. Покупці швидше купують, а продавці — більше продають, бо покупці швидше купують», — підсумував Гороховський.

Довідка Finance.ua:

  • раніше в сервісі накопичення від monobank «Банка» з’явилися три нові функції: шейрінг у сторіз Instagram, віджети та спільні збори;
  • також monobank запустив «Бойові». Це як чайові, тільки чайові це вдячність за сервіс, а Бойові — це вдячність за життя. При оплаті рахунку по QR-коду в закладах, які активують цей сервіс, після екрана чайових зʼявиться новий екран Бойових, де українці зможуть віддячити за захист, а гроші будуть використані на прямі потреби війська;
  • monobank створив новий інструмент для монетизації творчості — База від monobank. Завдяки цьому інструменту глядачі стримерів зможуть донатити і підписуватись на його ФОП.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції щодо карток в Україні. Щоб допомогти вам з вибором картки онлайн, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. З його допомогою можна швидко і комфортно вибрати необхідний саме вам «пластик».

Подивитися варіанти 💳

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас