monobank запускає новий сервіс: що таке «Бойові» і як це працює — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

monobank запускає новий сервіс: що таке «Бойові» і як це працює

Фінтех і Картки
1023
monobank запускає новий сервіс: що таке «Бойові» і як це працює
monobank запускає новий сервіс: що таке «Бойові» і як це працює
Щомісяця українці залишають більше 100 мільйонів гривень чайових у якості подяки в кафе та ресторанах. Проте громадяни не мали б змоги відвідати кафе чи ресторан, якби не Збройні Сили України. Тому monobank запускає «Бойові», повідомив співзасновник банку Олег Гороховський.
«Це як чайові, тільки чайові це вдячність за сервіс, а Бойові це вдячність за життя. Ми хочемо стати першою країною в світі, яка зробить щоденною звичкою не лише чайові, а і Бойові», — йдеться у повідомленні.

Як працюють «Бойові»

При оплаті рахунку по QR-коду в закладах, які активують цей сервіс, після екрана чайових зʼявиться новий екран Бойових, де українці зможуть віддячити за захист, а гроші будуть використані на прямі потреби війська.
Кожен заклад може додати свою Банку і Бойові підуть тим підрозділам або військовим, яким допомагає саме ваш бізнес.
«Ви ж всі допомагаєте, правда?! Якщо б не ЗСУ, за столиками у ресторанах було б завжди пусто. Та і столів напевно вже не було би. Памʼятайте про це за кожною філіжанкою кави. І залишайте не лише чайові тим, хто нам її приготував, а і Бойові тим, завдяки кому ця кава взагалі можлива», — зазначає Гороховський.
Для підключення Бойових у закладі зверніться до вашого аккаунт-менеджера. А якщо заклад ще не підключений до expirenza by mono, зробити це можна за посиланням.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас