Які зміни при продовженні прав водія з 2025 року в Іспанії: нові вимоги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Які зміни при продовженні прав водія з 2025 року в Іспанії: нові вимоги

Технології&Авто
259
Які зміни при продовженні прав водія з 2025 року в Іспанії: нові вимоги
Які зміни при продовженні прав водія з 2025 року в Іспанії: нові вимоги
Генеральна дирекція дорожнього руху Іспанії (DGT) запровадила правову реформу, яка суттєво вплине на процес продовження посвідчень водія, починаючи з 2025 року.
Про це пише Генеральна дирекція дорожнього руху (DGT).
Згідно з порталом Noticias Treball, для продовження прав водія водії повинні будуть пройти медичні та фізичні випробування, які стануть суворішими з наступного року.
Водіям також потрібно надати медичну історію.
У разі наявності певних захворювань посвідчення водія може бути негайно призупинено, тимчасово або назавжди.
Проте, DGT аналізуватиме кожен випадок індивідуально, враховуючи ступінь впливу захворювання на пацієнта.
Про що йдеться
DGT визнає дев’ять категорій захворювань: судинні, серцеві, психіатричні, неврологічні, ендокринні, травні, респіраторні, онкологічні, хронічні та дегенеративні.
Приклади таких захворювань включають хворобу Альцгеймера, бічний аміотрофічний склероз (БАС), есенціальний тремор, хронічну обструктивну хворобу легень (ХОЗЛ), м’язову дистрофію, остеопороз, хворобу Паркінсона та ревматоїдний артрит.

Довідка Finance.ua:

  • Українським біженцям, які перебувають за кордоном у статусі тимчасового захисту, інколи доводиться змінювати країну перебування. Причини бувають різні. Хтось шукає роботу в іншій країні, комусь треба возз’єднатися з родичами, когось не влаштовують умови перебування.
  • Отримання повторного тимчасового захисту в Іспанії можливе, але обрати самостійно місце проживання не можна, його призначають працівники державної міграційної служби. Щоб отримати тимчасовий захист потрібно подати заяву в Центрах CREADE у Мадриді, Барселоні, Малазі або Аліканте.
Купуйте поліс зеленої карти онлайн, щоб не переплачувати на кордоні. Миттєва страховка на авто для виїзду за кордон — 3 хвилини і поліс на Email.

Зелена карта онлайн

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас