ТОП-7 шкідливіших звичок неуспішних людей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-7 шкідливіших звичок неуспішних людей

Світ
591
ТОП-7 шкідливіших звичок неуспішних людей
ТОП-7 шкідливіших звичок неуспішних людей
Справжня проблема виникає, коли хтось відстає в житті не тому, що зробив помилку, а тому, що відмовляється вчитися на своїх уроках.
Про це пише видання hack spirit.
Експерти навели ТОП-7 звичок неуспішних людей, які завжди відстають у житті.

Ніколи не починають із самого початку

У них є звичка застрягати на одному місці, чи то через страх невдачі, через непереборне відчуття, яке виникає, коли не знають, з чого навіть почати, чи просто через гальмування.
«Часто страх невдачі виникає, коли ми ставимо перед собою нереалістичні очікування. Ставте досяжні цілі та розбивайте їх на більш дрібні, зрозумілі кроки. Це може зробити процес менш складним і зменшити страх, пов’язаний з можливою невдачею», — пише видання.
Якщо ви боїтеся взятися за надто велике завдання, розбийте його на частини. Якщо ви не знаєте, з чого почати, почніть з малого, наприклад, переглянувши відео на цю тему на YouTube або прочитавши кілька публікацій у блозі.

Занадто легко здаються

Різниця між тими, хто живе життям своєї мрії, і тими, хто завжди відстає, пов’язана зі здатністю (або її відсутністю) стикатися з труднощами та долати їх.
Психолог і дослідник Стівен Хейз, доктор філософії, пише, що все полягає в тому, щоб «навчитися не відвертатися від того, що є болісним, і натомість звертатися до свого страждання, щоб жити життям, сповненим сенсу та мети».
Ви не можете просто піти за тим, чого хочете, і досягти цього за два дні. Для більшості людей цей процес пов’язаний із сильним стресом, рішучістю та жертвами.
Успіх не падає просто на коліна. Щоб досягти цього, ви повинні вийти із зони комфорту і не здаватися — навіть коли все стає важко.

Віддають перевагу короткостроковому прибутку

Причина, чому так багато людей здається, коли зустрічають спротив. Наш мозок не налаштований на те, щоб допомагати нам робити те, що для нас найкраще. Усі вони спрямовані на зручність і виживання.

Негативні саморозмови

Говорячи про менталітет, негативизм і негативні розмови з собою — це саме те, з чим борються багато людей, які відстають у житті.
Оскільки вони не вірять, що вони достатньо хороші, щоб досягти своїх цілей. Відсутність прогресу лише підтверджує ці негативні переконання про себе.

Мають мислення дефіциту

Уявлення про дефіцит — це переконання, що кількість ресурсів у світі та всередині вас обмежена.
Уявлення про достаток — це ідея про те, що ви можете рости, змінюватися та вдосконалюватися, якщо лише докладете зусиль. Це те, що спонукає нас розвивати нові навички, вчитися на своїх помилках і змінювати свою поведінку на краще.

Заперечують те, чого хочуть від життя

Як пишуть експерти, зрештою, не має значення, яка у вас робота чи як ви заповнюєте свій час, якщо ви відчуваєте, що ваше життя справді має мету. Ви можете жити на волонтерській фермі, працювати баристою чи бути генеральним директором міжнародної компанії — це насправді не має значення. Але якщо ви відчуваєте, що щось не так, швидше за все, це так. Настав час внести деякі зміни.

Ненавидять зміни

Ви можете ненавидіти зміни скільки завгодно, але це не означає, що ви повинні їх уникати. Часто саме через зіткнення зі своїми страхами ми зростаємо найбільше.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше Finance.ua писав про навички, які треба мати, щоб отримати віддалену роботу. Роботодавці готові працювати з повністю дистанційними працівниками і точно знають, що на якості виконання роботи це не позначиться. Якщо ви претендуєте на вакантну посаду з віддаленим форматом роботи, то повинні мати певний набір якостей, які й покажуть роботодавцю, що з таким дистанційним співробітником компанія лише виграє.
  • Що хочуть роботодавці. Навички, які будуть найбільш затребувані роботодавцями у найближчі 2−3 роки:
  • витривалість, стресостійкість та гнучкість,
  • критичне та аналітичне мислення,
  • інноваційність співробітників.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас