У ТОП-30 найуспішніших брендів країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ТОП-30 найуспішніших брендів країни

Особисті фінанси
18
У цьому році вже традиційний рейтинг журналу «Власть денег», присвячений найуспішнішим і найпопулярнішим українським брендам, має більш глобальний характер, охоплюючи 30-річну історію незалежності України. Цього разу видання презентує компанії, які зіграли важливу роль у становленні нашої країни, в першу чергу — в економічному плані, і які сьогодні відіграють найважливішу роль у розвитку України та її інтеграції в європейське співтовариство. Журнал вже вкотре відмічає державний Укргазбанк, який цього року — єдиний представник банківської спільноти.
Як відомо Укргазбанк обрав новий напрям green-banking ще у 2016-му році. Відтоді банк і надає підтримку клієнтам, які втілюють в життя екопроєкти, та працює за такими напрямами: фінансування альтернативної енергетики, фінансування енергозберігаючих технологій, а також захист навколишнього середовища. Нещодавно банк розширив сферу «зеленого» фінансування і на проєкти сталого розвитку ООН, у досягненні яких вбачають велику перспективу, отже тепер підтримують клієнтів у напрямках медицини, управління відходами, системи зберігання енергії, підвищення ефективності водокористування та проєктів когенерації.
При складанні рейтингу використовувалися дані з різних відкритих джерел, таких як офіційна інформація компаній, повідомлення ЗМІ, думки галузевих експертів. Детальніше з рейтингом можна ознайомитись за посиланням.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас