«Нафтогаз» запустив нову свердловину продуктивністю 365 тис. кубометрів газу на добу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Нафтогаз» запустив нову свердловину продуктивністю 365 тис. кубометрів газу на добу

Енергетика
2211
У середу, 28 квітня, вже не тільки багато думок, але і новин про травень:
З травня в Києві буде послабнено карантин. У столиці з суботи, 1 травня, послаблять карантинні обмеження. Що почне працювати: весь наземний громадський транспорт і метро, ​​заклади торгівлі, ТРЦ, ринки, ярмарки, заклади громадського харчування, спортзали. А вже з 5 травня місто відновить навчальний процес.
«Нафтогаз» запустив нову свердловину продуктивністю 365 тис. кубометрів газу на добу
Крім того, після послаблення карантинних обмежень почне працювати автоматична система фіксації порушень правил паркування.
З травня — нові правила щодо субсидій. Вже з 1 травня запрацюють нові правила отримання субсидій. Можна буде отримувати всі 100% субсидії живими грошима. Заявки можна буде подавати протягом наступних п’яти місяців. Водночас, за словами прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, якщо ви маєте на депозитному рахунку в банках понад 100 тисяч гривень, купуєте нову машину або валюту одноразово на суму понад 50 тисяч гривень, вам субсидію не призначать.
Шмигаль також повідомив, що Кабмін не змінив тариф на електроенергію для населення, подовживши механізм дії покладених соціальних обов’язків до 30 червня. Ціна на електроенергію залишається 1 грн 68 коп. за 1 кВт/год.
З 1 травня вводяться річні тарифи на газ. Вони будуть діяти до 30 квітня 2022 року. Перехід на нові тарифи відбудеться для споживачів автоматично. Скільки буде коштувати газ, чи можна відмовитися від річних тарифів і перейти на комерційний контракт, розповідаємо в новому матеріалі:

Як ви будете платити за газ з 1 травня 🔥

Зауважимо, якщо хочете дізнаватися ще більше корисної інформації для вашого гаманця — підписуйтесь на наш телеграм-канал. До нього направляємо лише найважливіше і найкорисніше. При цьому дбайливо і доступно «пакуємо»!

Стати адептом корисних знань у телеграм-каналі Finance

А поки — про очікування прем’єра. З його слів, влітку 2021 року компанії зможуть знизити ціни на газ для населення. Шмигаль каже, що встановлені правила дозволяють газопостачальникам знижувати ціни в межах річного продукту.
Автоматичне відкриття ФОП. Кабмін підтримав постанову про реєстрацію ФОП через портал «Дія», без участі державного реєстратора. На думку міністра юстиції Дениса Малюськи, таке регулювання зменшить адміністративне навантаження і час на отримання такої послуги. При цьому просто бути зареєстрованим в «Дії» для відкриття ФОП буде недостатньо. Міністр розповів, що необхідно для подачі заяви.
Інтернет — базова потреба українця. Мінцифра пропонує внести в прожитковий мінімум вартість послуг мобільного зв’язку та інтернету. У міністерстві стверджують, що мобільний зв’язок і доступ до інтернету — теж базові потреби людини. Вони економлять час і фінансові ресурси.
У стрімерів +1071%%, а у транспортних компаній +703%. Як свідчать дані платформи Payoneer, в 2021 році українці продовжують заробляти на міжнародних ринках, співпрацюючи як з глобальними платформами, так і безпосередньо з іноземними клієнтами.
«Нафтогаз» запустив нову свердловину продуктивністю 365 тис. кубометрів газу на добу
Найвищий приріст в першому кварталі цього року виявився у стрімерів — зарахування від live-трансляцій зиросли на 1071%, або майже в 12 разів. Транспортні компанії отримали на 703% більше виплат, креатори на соціальних платформах на 140%, а онлайн-викладачі на 63%.
За матеріалами:
Espreso.tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас