День фінансів, 28 вересня: життя без старих банкнот, але з новими тарифами ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 28 вересня: життя без старих банкнот, але з новими тарифами ПриватБанку

9370
У понеділок, 28 вересня, розповімо про справи насущні і хоч трохи підготуємо вас до жовтня.
Вже з 28 вересня почало діяти нове епідемічне зонування. Таке рішення ухвалили Державна і регіональні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Наприклад, Київ перейшов з “помаранчевої” в “жовту” зону, а в “червоній” зоні опинилися міста Тернопіль та Бережани Тернопільської області. За посиланням розповідаємо докладніше про зміни згідно з новим епідемічним зонуванням.
Тим часом, українці витрачають свої гроші з карток у Великій Британії. Такого висновку дійшли співробітники Українського процесингового центру. Згідно з даними їхнього дослідження, найбільше українці в карантинне літо витратили грошей зі своїх карток у Великій Британії – майже 80 млн грн, найменше – в Угорщині – понад 3 млн грн. У порівнянні з літом 2019 зростання карткових транзакцій впало на 47,4%, а суми покупок зменшилися майже на 63%. За посиланням розповідаємо докладніше про те, в яких країнах українці залишали свої гроші.
А в Україні уряд планує підвищити зарплати чиновникам. Кабінет Міністрів планує внести зміни до постанови КМУ від 18 січня 2017 №15 щодо оплати праці працівників державних органів.
День фінансів, 28 вересня: життя без старих банкнот, але з новими тарифами ПриватБанку
Підвищення посадових окладів всіх категорій державних службовців планують з 1 січня 2021. За посиланням розповідаємо докладніше про те, кому і на скільки хочуть підвищувати оклади.
Нагадуємо, вже з жовтня:
З обігу зникнуть старі банкноти. З 1 жовтня НБУ скорочує банкнотно-монетний ряд гривні з 17 номіналів до 12. Всього в Україні будуть діяти тільки 6 номіналів монет і 6 номіналів банкнот, що відповідає міжнародній практиці. Такий крок, кажуть у Нацбанку, повинен спростити розрахунки готівкою і зробити їх більш зручними. За посиланням розповідаємо докладніше, про які банкноти йдеться.
ПриватБанк змінить тарифи на деякі послуги. Найбільший банк країни з першого жовтня 2020 року вирішив “в поточній посткарантинній реальності зробити більш привабливим обслуговування за дистанційними каналами, щоб піклуватися про здоров’я клієнтів і співробітників”. За посиланням докладніше розповідаємо про те, які тарифи і на скільки змінять.
На продовження теми банківських послуг, ми вирішили підготувати для вас добірку статей вересня про корисні банківські продукти. За посиланнями розповідаємо про те:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас