Тисячі позик на понад мільярд: У Мінфіні назвали результати програми «Доступних кредитів» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тисячі позик на понад мільярд: У Мінфіні назвали результати програми «Доступних кредитів»

Особисті фінанси
835
У рамках Держпрограми «Доступні кредити 5-7-9%» уповноважені банки за минулий тиждень видали 135 нових кредитів на загальну суму близько трьохсот мільйонів гривень (281,042 млн грн).
Про це повідомила пресслужба Міністерства фінансів України.
Загалом, станом на 6 липня 2020 року, вже видано 1034 кредити на загальну суму більше ніж мільярд гривень (1091,443 млн грн).
“Упродовж останніх кількох тижнів динаміка Програми значно пожвавилась за рахунок рефінансування раніше отриманих кредитів. Але попит на інвестиційні кредити зберігається на високому рівні, що свідчить про наміри підприємців розвиватися попри кризу”, – зазначають у Мінфіні.
Також минулого тижня набрало чинності рішення уряду щодо спрощення умов участі в програмі «Доступні кредити 5-7-9%» для мікро- та малого бізнесу.

Довідка Finance.ua:

  • Позику в рамках програми можна отримати вже в 16-ти банках: АТ «Ощадбанк», АБ «Укргазбанк», АТ КБ «ПриватБанк», АТ «Укрексімбанк», АТ АКБ «Банк Львів», ПАТ «ПУМБ», АТ «БАНК АЛЬЯНС», АТ «КРЕДОБАНК», ПАТ «БАНК ВОСТОК», АТ «Райффайзен Банк Аваль», АТ «ТАСКОМБАНК», АТ «Альфа-банк», АТ «КБ «ГЛОБУС», АТ «МЕГАБАНК», АТ «ПОЛІКОМБАНК», АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК».
  • Мер Києва Віталій Кличко заявив, що для підприємців Києва, які візьмуть участь у держпрограмі «Доступні кредити», кінцеві ставки будуть від 2,5 до 4,5 відсотків у гривні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас