Підприємцям Києва обіцяють кінцеві ставки у 2,5-4,5% за програмою «Доступні кредити» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підприємцям Києва обіцяють кінцеві ставки у 2,5-4,5% за програмою «Доступні кредити»

Особисті фінанси
1149
Для підприємців Києва, які візьмуть участь у держпрограмі «Доступні кредити», кінцеві ставки будуть від 2,5 до 4,5 відсотків у гривні.
Про це заявив Віталій Кличко, передає пресслужба КМДА.
«Ми провели консультації з німецьким Фондом розвитку підприємництва та банками-партнерами. У результаті – удвічі знижено відсоткову ставку на кредити для підприємців столиці. Тобто для підприємців Києва, які візьмуть участь у держпрограмі «Доступні кредити» кінцеві ставки будуть від 2,5 до 4,5 відсотків у гривні. Таких умов зараз немає в жодному місті України. Тому запрошую підприємців Києва скористатись цими можливостями», – підкреслив мер столиці.
Кличко також висловив надію на те, що депутати на найближчій сесії підтримають таке рішення.
«Ми розуміємо, що малий і середній бізнес – це основа економіки міста. І його треба підтримувати та заохочувати. Сьогодні складно всім. Але, переконаний, спільними зусиллями і конструктивною співпрацею ми цей виклик подолаємо», – наголосив Віталій Кличко.

Довідка Finance.ua:

  • Прем’єр-міністр Денис Шмигаль раніше заявляв, що ставки за кредитною програмою «5-7-9%» фактично знизилися для позичальників до 0%.
  • У рамках Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» уповноважені банки за минулий тиждень видали 178 нових кредитів на загальну суму 301 мільйон гривень.
  • Серед найпоширеніших причин відмови в кредитуванні: «ділова репутація», «необґрунтованість бізнес-плану», «невідповідність цілі кредитування», «невідповідність Закону про державну підтримку МСП», «збиткова діяльність ММП», «перевищення обсягу виручки», «перевищення ліміту держпідтримки».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас