День фінансів, 7 грудня: 43% без заощаджень, близько 30 грн/$ взимку, 11 тис. порушень "єврономерів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 7 грудня: 43% без заощаджень, близько 30 грн/$ взимку, 11 тис. порушень "єврономерів"

1616
П’ятниця, 7 грудня. У чому зберігати свої заощадження, якого курсу чекати взимку, і ким найнебезпечніше працювати в Україні:
Порошенко підписав закон про держбюджет на 2019 рік. Президент України заявив, що підписав закон про державний бюджет України на 2019 рік. зокрема, доходи загального фонду наступного року заплановано наростити в порівнянні із запланованими цього року на 10,2% – до 928,53 млрд грн, а видатки – на 10,7%, до 1,006 трлн грн.
Курс взимку. Курс долара в Україні зросте до новорічних свят, проте до кінця зими він не перевищить психологічну позначку в 30 грн/$. Такий прогноз щодо коливань американської валюти озвучив фінансовий аналітик Віталій Шапран.
З заощадженнями і без. Майже половина українців – 43% – взагалі не відкладають гроші. Всього 9-10% мають невеликі заощадження, яких вистачить максимум на два місяці. 8% вважають, що забезпечені на 3-4 місяці. При цьому по країні зростає тенденція до запасливості в порівнянні з лютим 2017-го відкладати гроші почали на 4% більше українців.
До речі, якщо ви той, хто звик отримувати максимум зі своїх заощаджень – у нас хороші новини. До програми “Бонус до депозиту” від finance.ua приєднався банк зі 100% іноземним капіталом – Агропросперіс банк. У фінустанови високий рейтинг надійності депозитів на рівні ua1 за національною шкалою. Максимальний бонус від finance.ua до депозитів даного банку +1,25% річних від вкладу.

Подивитися умови і залишити заявку 💰

Дані щодо ДТП з «єврономерами». З січня по листопад 2018 року в Україні автомобілі з іноземною реєстрацією понад 11 тис. разів потрапляли в дорожньо-транспортні пригоди. Багато це чи мало, як вважаєте?
Нові тарифи від “Київгазу”. ПАТ “Київгаз” опублікувало нові тарифи на газ для населення. Як зазначають в компанії, в період відсутності централізованого гарячого водопостачання норма споживання природного газу на плиту газову встановлюється на рівні 5,4 куб. м на людину на місяць.
Пенсії без обмежень. Мінсоцполітики хоче зняти обмеження на максимальний розмір пенсії. Як повідомили в прес-службі Мінсоцполітики, така ініціатива дозволить справедливо збільшити розмір пенсій для тих українців, чиї внески до Пенсійного фонду збільшаться в результаті зняття обмежень з бази нарахування ЄСВ.
Найнебезпечніші професії в Україні. В Україні найбільш небезпечно працювати водієм. За оцінками Держслужби з питань праці, найчастіше виробничі травми отримують саме представники цієї професії. Скільки отримують інші представники небезпечних професій в Україні – тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас