День фінансів, 19 червня: про внески заробітчан до ПФ, штрафи за їзду без паска, ремонт старих локомотивів УЗ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 19 червня: про внески заробітчан до ПФ, штрафи за їзду без паска, ремонт старих локомотивів УЗ

761
Новини вівторка, 19 червня, виявилися досить різнобічними. Але, як завжди, об’єднали їх гроші (реальні й віртуальні):
В Україні заробітчанам запропонували платити внески до ПФ. В іншому випадку органи соціального захисту будуть автоматично рахувати таким людям працездатного віку дохід в три прожиткові мінімуми.
Депутати хочуть значно збільшити штраф за паски безпеки. У Верховній Раді 18 червня зареєстрували законопроект, яким пропонується підвищити штраф для водіїв авто, які не користуються пасками безпеки. Скільки доведеться заплатити – читайте
У GE розповіли, скільки може коштувати ремонт старих локомотивів “Укрзалізниці”. Модернізація одного старого локомотива в залежності від його стану може обійтися “Укрзалізниці” в 50-60% від вартості нового.
Порошенко попросив Європу видавати олігархів-корупціонерів. Президент України просить Європу сприяти в затриманні українських олігархів-втікачів, які ухиляються від українського правосуддя.
НБУ ініціював 110 судових позовів до поручителів неплатоспроможних банків. На даний момент у рамках примусового виконання за вже отриманими рішеннями судів за рахунок заставленого майна задоволені вимоги НБУ на суму близько 0,5 млрд гривень.
Із світу криптовалют:
Ставлення українців до “крипти”. Опитування показало, що 72% українців знають про криптовалюту. 23% чули тільки назву і ще 3% вперше зіткнулися з цим терміном.
Хакери використали інтернет-кафе для майнінгу на $800 000. Поліція в місті Руіан в провінції Чжецзян заарештувала 16 підозрюваних, які, як стверджується, отримали 5 мільйонів юанів (800 000 доларів США), зламавши понад 100 000 комп’ютерів в інтернет-кафе в 30 китайських містах.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас