День фінансів, 13 листопада: Мінус 29% для Bitcoin, відродження "Волги", літаки від Антонова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 13 листопада: Мінус 29% для Bitcoin, відродження "Волги", літаки від Антонова

1535
У понеділок, 13 листопада, головними ньюсмейкерами стали всесвітньо відомі компанії, особистості і одна не менш відома криптовалюта:
Антонов і двоє “новеньких”. Українське підприємство “Антонов” представило на виставці Dubai Air Show два транспортні літаки – літак-демонстратор Ан-132Д і військово-транспортний літак короткого зльоту і посадки Ан-70. Фото докладаємо.
Здалеку довго знову “Волга”. Голова ради директорів Групи ГАЗ Зігфрід Вольф повідомив про плани відродити марку “Волга”, але вже у вигляді комерційної моделі. Нещодавно були опубліковані ескізи нової машини ГАЗу.
Ford і скелети (не в шафі). Компанія вирішила протестувати екзоскелети, які підтримують верхню частину тіла заводських робітників. Подібні екзоскелети допомагають підняти від 2,5 до 6 кг, знижуючи навантаження на верхню частину тіла. Така підтримка допоможе уникнути травм на виробництві, викликаних перевантаженням м’язів, збільшити ефективність праці і поліпшити самопочуття співробітників до кінця зміни.
$1 млн від Omidyar Network на civic tech і підприємницьку екосистему в Україні та Польщі. Філантропічна інвестиційна фірма засновника eBay П’єра Омідьяра оголосила про виділення понад $1 млн на фінансування ініціатив в Україні та Польщі з розвитку суспільно орієнтованих технологій (civic tech) і підприємницької екосистеми та інші проекти civic tech в Центральній і Східній Європі (ЦСЄ).
Приватна історія. Один з колишніх власників Приватбанку Ігор Коломойський вважає націоналізацію фінансової установи рейдерством. У своїй позовній заяві до банку Коломойський стверджує, що погодився на націоналізацію виключно в інтересах клієнтів банку.
Угода Boeing і Emirates. Авіакомпанія Emirates Airline з ОАЕ замовила 40 широкофюзеляжних літаків Boeing-787-10 Dreamliner. Вартість угоди до врахування знижок перевищує $15 млрд.
Впевнений Мадуро. Президент Венесуели Ніколас Мадуро заявив, що його країна ніколи не оголосить дефолт. “Гра була на те, щоб Венесуела оголосила дефолт. Але дефолту в Венесуелі ніколи не буде. Венесуела завжди матиме чітку стратегію, і зараз ця стратегія – рефінансувати і реструктуризувати весь наш зовнішній борг”, – підкреслив Мадуро в ефірі державного телебачення.
Сорос проти зниження податків. Понад 400 американських мільйонерів і мільярдерів, в тому числі Джордж Сорос, поставили свої підписи під зверненням до Конгресу, в якому закликали законодавців не знижувати податки для заможних громадян. Тут можна прочитати, чому вони зайняли таку позицію.
Мінус 29 за 4 дні. І ми не про температуру. Йдеться про Bitcoin, так, криптовалюта починаючи з середини минулого тижня обвалилася на 29%. Аналітики Bloomberg припустили, в чому може бути причина.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас