Найважливіші цифри і цитати п'ятниці, 11 листопада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати п'ятниці, 11 листопада

800
Найважливіші цифри і цитати п’ятниці, 11 листопада:
  • Надходження до зведеного бюджету України зросли майже на 30%
  • Україна домовилася з ЄІБ про виділення 200 млн євро позики
МВФ не вірить деклараціям українських чиновників
“Відповідно, вони побачили певну непослідовність у деклараціях деяких українських топ-чиновників: маєтки, про які писала міжнародна преса, зараз чомусь відсутні в електронному реєстрі”, – повідомила голова Національного агентства із запобігання корупції Наталія Корчак.
Гройсман розповів, коли Україна стане енергонезалежною
“За півроку ми вже видобуваємо плюс 50 млн кубометрів газу. У наступному році ми будемо видобувати від 500 млн кубів власного українського газу. За 5 років до 2020 року ми можемо наростити до 7 млрд кубів газу. Це означає, що фактично ми будемо жити на своєму газі”, – заявив Гройсман.
Хан: ЄС повинен надати Україні “безвіз” в найближчі тижні
“Співрозмовники обговорили низку актуальних питань порядку денного Україна-ЄС, зокрема введення безвізового режиму для громадян України. Комісар ЄС вкотре наголосив, що Україна виконала всі критерії і в найближчі тижні Європейський Союз повинен виконати власні зобов’язання”, – сказано в повідомленні.
Час розплати: ДФС вимагає відповідь на кожен долар і “будиночок” з е-декларацій
“У разі виявлення під час перевірок ухилення від сплати податків відповідна інформація буде направлена в податкову поліцію для вжиття заходів відповідно до чинного законодавства”, – повідомили в ДФС.
Україні пригрозили швидким дефолтом, – експерти
“Україна до 2018 року буде ізольована від зовнішніх ринків (це поки базовий сценарій) і позбавиться зовнішньої підтримки. Очевидно, ресурсом погашення боргу стають тільки внутрішні ресурси і дохід”, – зазначив провідний експерт інформаційно-аналітичного центру Forex Club в Україні Андрій Шевчишин.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас