Найважливіші цифри і цитати понеділка, 7 листопада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати понеділка, 7 листопада

967
Найважливіші цифри і цитати понеділка, 7 листопада:
  • Найближчим часом ціна на курятину впаде на 3-5% – експерт
  • Суд дав для WOG 8-річну розстрочку на виплату 500 млн грн
  • Порошенко додатково задекларував 1,9 мільйона доходів від свого банку
НАБУ буде перевіряти ці декларації також у випадках, коли ми вважатимемо, що виконуємо функцію запобігання корупції у вищих ешелонах влади”, – заявив Ситник.
Автомобілістів попереджають на ринку стане більше “сумнівного” пального
“Для офіційних автодилерів реально існуючою та актуальною проблемою є існування тіньового ринку, учасники якого встановлюють ціни нижче від об’єктивних ринкових, в першу чергу, за рахунок пропозиції неякісного палива. Ми часто стикалися з ситуацією, коли АЗС позиціонують своє дешеве паливо як паливо європейських НПЗ, але за нашою інформацією, воно таким не є”, – пише Назаренко.
Гройсман обіцяє змінити пенсійну систему
“Це справедливо? Пенсіонер, який знаходиться на мінімальній пенсії, все життя працював на те, щоб зробити свій страховий стаж і отримати цю пенсію. А є ті, які не платять ні копійки до Пенсійного фонду, але завтра прийдуть до Пенсійного фонду, як за святою водою, щоб отримати пенсію. Це теж величезна проблема. До Пенсійного фонду платити повинна вся країна”, – підкреслив прем’єр-міністр.
Банкіри розповіли, як вибори в США розхитають курс долара
«Трамп обіцяє взяти курс на обмеження імпорту, підтримку внутрішнього виробництва і відтік коштів з ринків, що розвиваються. А це зміцнить долар і знизить курси валют країн, що розвиваються, в тому числі і України. Клінтон, швидше за все, збереже нинішній стан справ», – вважає фінансовий аналітик Степан Маковецький.
Саакашвілі – Порошенко: Скільки можна брехати і обманювати?
“Зі мною тут стоять ті молоді хлопці, які перемогли на конкурсі на те, щоб обіймати посади в митному просторі, які ми разом з Юлією і командою хотіли створити. І ми всі чекали, що вже на початку року цей ремонт закінчиться. І ми чекали, що всі ці хлопці вже будуть працювати там, тут повинен був закінчитися ремонт і все повинно було бути на місці. Насправді сталося, що гроші на ремонт вкрали, наші співробітники не працюють, і як завжди – нас обдурили. Ще на початку року президент мені обіцяв, що підтримає цей проект. Навіть не на початку року – коли призначали Юлю (Марушевська – ред.). У квітні він дав урочисто ці обіцянки. І він пальцем не ворухнув, щоб цей проект запрацював. Я хочу просто поставити запитання: скільки можна брехати і обманювати?”, – Заявив Саакашвілі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас