День фінансів: можливості ШІ, 5 млрд євро від заморожених активів рф, відшкодування за знищену Каховську ГЕС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: можливості ШІ, 5 млрд євро від заморожених активів рф, відшкодування за знищену Каховську ГЕС

214
У п’ятницю, 26 липня, Finance.ua розповів які можливості відкриває штучний інтелект в автоматизації процесів та як він може покращити роботу компанії. Окрім того, ми вказали можливості для оптимізації процесів у разі прогнозування та аналізу даних, персоналізації сервісу та автоматизації клієнтського обслуговування.

Як ШІ може допомогти вашій компанії у спілкуванні з клієнтами

День фінансів: можливості ШІ, 5 млрд євро від заморожених активів рф, відшкодування за знищену Каховську ГЕС
5 млрд євро від заморожених активів рф. Сьогодні ЄС виділяє перший платіж на підтримку України в розмірі 1,5 мільярда євро, отриманий від заморожених російських активів. Про це повідомляє прес-служба Єврокомісії.
  • Держборг України зріс ще на 1 млрд доларів.
Нерухомість за кордоном. В умовах нестабільної економічної ситуації в Україні та бажання мати безпечне місце для відпочинку чи постійного проживання, українці, які мають для цього фінансові можливості, усе частіше інвестують у закордонну нерухомість.
Маркування «Зроблено в Україні». З моменту старту програми «Зроблено в Україні» відповідне маркування з’явилося на більш ніж 26 млн товарних позицій.
Гральна залежність. Понад 7,8 тисяч українців перебуває у Реєстрі лудоманів за даними Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ). Кількість людей з обмеженнями через ігрову залежність збільшилась у 2 рази за перші півроку 2024. Про це пише Опендатабот.
ТОП-5 міфів про ВПО. Фахівці Юридичного порадника ВПО спростували найбільш типові і розповсюджені міфи, що сформувалися навколо довідки ВПО і допомоги на проживання ВПО.
За яких умов українські мігранти готові повертатися в Україну. Українські мігранти мають різні настрої щодо повернення в Україну, що залежить від їхнього рівня адаптації до життя в країнах тимчасового перебування чи інших факторів. Дослідницька компанія Gradus Research провела велике міграційне дослідження українців в Україні та за кордоном і проаналізувала їхні настрої, прагнення і готовність будувати плани в умовах невизначеності.
  • При цьому в Польщі зробили нову заяву про повернення військовозобов’язаних в Україну.
Що продадуть під час великої приватизації. В Україні відновлюють «велику приватизацію». Оголошено перші 5 об’єктів, які підуть на продаж. Про це сказав голова фінансового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев.
Мінфін погіршив прогноз зростання економіки України. Через постійні атаки росіян на енергетику України, прогноз росту ВВП зменшився з 4,6% до 3,5% до кінця року. При цьому 25 липня Національний банк покращив свій економічний прогноз зростання економіки України до 3,7%.
Відшкодування за знищену Каховську ГЕС. Генеральний директор «Укргідроенерго» Ігор Сирота наголошує, що світова спільнота не відреагувала належним чином на підрив Каховської ГЕС. За його словами, це розв’язало руки росії в подальшому нанесенні ударів по об’єктах гідроенергетики.
Погашення кредитів після звільнення. Після звільнення окупованих територій банки, скоріше за все, не вимагатимуть погашення кредитів від населення та бізнесу. Дочекаються компенсацій з боку росії. Про це в інтерв’ю сказав голова правління Ощадбанку Сергій Наумов.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас