Аналітики спрогнозували небувале подорожчання BTC до 2029 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики спрогнозували небувале подорожчання BTC до 2029 року

Криптовалюта
505
Аналітики спрогнозували небувале подорожчання BTC до 2029 року
Аналітики спрогнозували небувале подорожчання BTC до 2029 року
У порівнянні з вартістю станом на середину червня поточного року до 2029 року ціна BTC зросте на 659%. Перша криптовалюта коштуватиме пів мільйона доларів.
Про це із посиланням на аналітиків брокерської компанії Bernstein повідомило видання Business Insider.
Експерти вважають, що до кінця 2024 року BTC коштуватиме 200 тисяч доларів, до 2029 року — 500 тисяч доларів, а до 2033 року — мільйон доларів.

Причини зростання BTC

Причиною стрімкого зростання вартості BTC є бурхливий попит на біткоїн-біржові ETF, які з моменту запуску на початку цього року залучили десятки мільярдів доларів у вигляді активів.
Аналітики впевнені, що цей сильний попит у поєднанні з постійно зменшуваною пропозицією BTC створює зрілу динаміку попиту та пропозиції, яка призведе до подальшого зростання цін на популярну криптовалюту.
«Цьому сприяє безпрецедентний попит на BTC (190 мільярдів доларів AUM у 2025 році проти 60 мільярдів доларів сьогодні) через біржові фонди, якими керують провідні світові менеджери з управління активами, а також обмежена пропозиція BTC», — зазначають експерти.
Раніше аналітики припускали, що BTC досягне максимуму циклу у 150 тисяч доларів у 2025 році, але через сильні потоки ETF їхні очікування зросли.
Прогноз фірми був частиною замітки про діяльність компанії компанії-розробника програмного забезпечення MicroStrategy, яка, на думку аналітиків, «будує найбільшу в світі BTC-компанію».
MicroStrategy акумулювала 1,1% від загального обсягу пропозиції BTC, що становить близько 14,5 мільярда доларів, тоді як ринкова оцінка MicroStrategy становить 26 мільярдів доларів.
Також у матеріалі зазначено, що 14 червня BTC торгувався трохи вище 65 тисяч доларів, що приблизно на 12% нижче рекордного максимуму BTC, який становив майже 74 тисячі доларів.
Нагалаємо, відомий інвестор та автор бестселера «Багатий тато, бідний тато» Роберт Кійосакі назвав цифрове золото найпростішим способом для того, аби стати мільйонером.
Стежте за актуальним курсом криптовалют на Finance.ua. Переходьте за посиланням, аби завжди бути у курсі!

Курс криптовалют до долара

За матеріалами:
Novyny.live
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас