airBaltic літатиме з прикордонного польського міста Жешув — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

airBaltic літатиме з прикордонного польського міста Жешув

Особисті фінанси
83
airBaltic літатиме з прикордонного польського міста Жешув
airBaltic літатиме з прикордонного польського міста Жешув
Латвійська авіакомпанія airBaltic анонсувала 16 нових маршрутів, один з яких здійснюватиметься з польського міста Жешув (Ряшів) в Ригу.
Про це повідомляє Lowcost.ua.
«Відкриваючи цей маршрут, ми не тільки зміцнюємо свою присутність у Польщі, але також, оскільки Ряшів розташований недалеко від кордону з Україною, ми робимо крок, щоб допомогти громадянам України безпечно дістатися до решти Європи», — заявив старший віцепрезидент з управління мережею airBaltic Томас Рамдал.
Рейси Ряшів — Рига будуть виконуватися двічі на тиждень.
Вартість квитків — від 150 злотих (економклас) та 850 злотих (бізнес-клас).
Новий маршрут запропонує зручне сполучення Риги з Вільнюсом, Таллінном, Осло, Гельсінкі, Копенгагеном, Стокгольмом та іншими популярними напрямками.
Окрім рейсів до Жешува також анонсовано польоти до Клуж-Напоки, Ставангери, Міконоса, Барселони, Пальми, Рейк’явіку, Тірани, Тель-Авіва, Праги, Родоса, Ібіци, Валенсії та в Кишинів.
Насьогодні airBaltic виконує більше 130 маршрутів з Риги, Талліна, Вільнюса, Тампере, а сезонно — з Гран-Канарії, пропонуючи сполучення з різноманітними напрямками в авіаційній мережі компанії в Європі, Близькому Сході, Північній Африці та регіоні Кавказу.
Нагадаємо, авіакомпанія Wizz Air заявила про повернення бази до Кишинева з 16 грудня та збільшення маршрутної мережі зі столиці Молдови.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас