Зарплата до 150 000 євро на рік: Венеція шукає гондольєрів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зарплата до 150 000 євро на рік: Венеція шукає гондольєрів

Особисті фінанси
413
Зарплата до 150 000 євро на рік: Венеція шукає гондольєрів
Зарплата до 150 000 євро на рік: Венеція шукає гондольєрів
Венеція шукає нових гондольєрів, їх доходи сягають 150 000 євро на рік. Набір на цю роботу — вкрай рідкісна подія, оскільки ця професія зазвичай передається у спадок.
Про це повідомляє Bild.
«Крім того, що успішні кандидати мають переправляти туристів романтичними каналами Венеції, гондольєри ще й чимало заробляють», — сказано в повідомленні.

Вимоги

Претенденти на посаду мають знати італійську мову, добрий стан здоров’я, вміння плавати, надавати першу допомогу та знати історію Венеції.
Навчання триватиме пів року і коштує 1000 євро.
За півгодинну прогулянку гондолою туристи платять близько 80 євро, а після 19:00 ціна зростає до 100 євро. Якщо гондольєр співає або грає на музичних інструментах, він може заробити ще більше.
Нагадаємо, з 1 серпня італійська Венеція обмежить кількість туристичних груп до 25 осіб, щоб зменшити натовпи в туристичних районах. Місцева влада також заборонить гідам використовувати гучномовці, щоб захистити спокій місцевих мешканців і забезпечити більш вільне пересування пішоходів. Обмеження поширюються на центр міста, а також на острови Мурано, Бурано і Торчелло.
Тосканська влада у червні запустила програму Residency in the Mountains, створивши фонд у розмірі 2,8 мільйона євро, або близько 3 мільйонів доларів, щоб заохотити людей переїжджати в сільську місцевість.
До речі, Finance.ua пропонує оформити туристичне страхування онлайн за вигідними цінами. Дія поліса поширюється на весь світ.

Оформити туристичне страхування на Finance.ua

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас