Які компанії будуть реконструювати аеропорт «Бориспіль»: підписано договір — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Які компанії будуть реконструювати аеропорт «Бориспіль»: підписано договір

Фондовий ринок
452
Які компанії будуть реконструювати аеропорт «Бориспіль»: підписано договір
Які компанії будуть реконструювати аеропорт «Бориспіль»: підписано договір
Korea Airports Corp. (KAC) і Hyundai Engineering & Construction Co. підписали попередній договір про участь у проекті реконструкції головних міжнародних шлюзів України.
Про це пише en.yna.co.kr.
Згідно з тристороннім меморандумом про взаєморозуміння, підписаним з міжнародним аеропортом «Бориспіль», KAC, державний оператор аеропортів Південної Кореї, надасть навігаційне обладнання для безпеки та консультаційні послуги з управління аеропортом для аеропорту, розташованого на схід від Києва.
Hyundai, другий за величиною будівельник Південної Кореї, відповідатиме за проектування, закупівлі та будівництво проекту. Церемонія підписання меморандуму відбулася у Варшаві, Польща.
За словами компаній, український аеропорт надаватиме підтримку південнокорейським компаніям, надаючи різну інформацію щодо проекту.
Нагадаємо, в аеропорті Бориспіль, за попередніми підрахунками, за час війни втрати доходів склали 3,5 млрд грн.

Довідка Finance.ua:

  • раніше керівництво найбільшої авіакомпанії Європи Ryanair у Києві розкрило плани щодо відновлення польотів з України на зустрічі з керівниками трьох українських аеропортів та ДП «Украерорух». В аеропорту «Бориспіль» зустрілися голова Ryanair Майкл О’Лірі та керівництво аеропортів «Бориспіль», Львів, Одеса та держпідприємства «Украерорух». Протягом перших 12 місяців після відновлення польотів у цих напрямках буде доступно 5 млн авіаквитків.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас