Український медіасервіс Megogo виходить на новий ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український медіасервіс Megogo виходить на новий ринок

Фондовий ринок
1796
Український медіасервіс Megogo виходить на новий ринок
Український медіасервіс Megogo виходить на новий ринок, Фото: shoppingpl.com
Український медіасервіс Megogo запускається в Румунії. Країна стане п’ятнадцятим ринком, у якому компанія надаватиме свої послуги.
Про це повідомили в пресслужбі компанії.
У Румунії сервіс фокусуватиметься на онлайн-телебаченні з інтерактивними функціями, а також пропонуватиме бібліотеку фільмів та мультфільмів.
«Ми покладалися на досвід роботи на ринку Польщі. Виконали велику роботу з дослідження ринку та локалізації продукту: починаючи з мови інтерфейсу, врахування локальних переваг, домовленостей із правовласниками, закінчуючи платіжними системами», — йдеться в повідомлені компанії.
Наразі для користувачів доступний пакет безплатного телебачення, а також платний пакет каналів Optim TV за ціною 14.99 лей із більш широким переліком — понад 100. Серед них є також популярні національні канали: Kanal D, Romania TV, TraLaLa TV, TVR 1, National TV, TV1000, Viasat History, Epic Drama, Bollywood TV та інші.
У Румунії за розвиток бізнесу відповідатиме Костянтин Пандела, який раніше працював у великих румунських компаніях Romtelecom, Telekom Romania та Orange Romania.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас