Учасники бойових дій та ВПО можуть безоплатно перевозити речі в межах України — умови — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Учасники бойових дій та ВПО можуть безоплатно перевозити речі в межах України — умови

Особисті фінанси
6163
Учасники бойових дій та ВПО можуть безоплатно перевозити речі в межах України — умови
Учасники бойових дій та ВПО можуть безоплатно перевозити речі в межах України — умови
Внутрішньо переміщені особи та учасники бойових дій можуть скористатися безоплатним перевезенням речей у межах України.
Про це повідомила пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.
«Компанія „Грузар“ реалізовує соціальний проєкт, спрямований на допомогу постраждалим від російської агресії», — сказано в повідомленні.
У 2024−2025 роках планується надати допомогу близько 3000 сімей. У разі великої кількості заявок у першу чергу допомога надаватиметься найбільш нужденним сім’ям.

Умови

Пропонують безкоштовне перевезення вантажу в межах України, який не більше 10 метрів кубічних і не важче 1000 кілограмів.
Скористатися вказаною пропозицією можуть українці, які мають офіційний статус внутрішньо переміщеної особи або учасника бойових дій.

Як скористатись послугою

Громадянам необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті компанії та очікувати зворотного зв’язку.
Звернутися по допомогу в заповненні анкети, а також з іншими питаннями можна за номером підтримки: (093) 990−18−91 (з понеділка до п’ятниці з 10:00 до 18:00).
Нагадаємо, в Україні існує комплексна система соціальної допомоги, яка спрямована на підтримку громадян, що перебувають у складних життєвих обставинах. Умови отримання соціальної допомоги в Україні залежать від виду допомоги, на яку претендує особа.

Довідка Finance.ua:

  • станом на травень статус внутрішньо переміщених осіб мають 4,6 мільйона людей, водночас виплати отримують лише 1,5 мільйона українців.
  • з 1 березня в Україні змінили загальний принцип продовження виплат для внутрішньо переміщених осіб — відтепер для розрахунку братиметься сукупний дохід всіх членів родини переселенців;
  • Міністерство соціальної політики пропонує розширити перелік категорій ВПО, які можуть отримувати допомогу на проживання, а також подовжити терміни прийняття відповідних заяв.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 👛

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас