ТОП-3 моделі iPhone, які будуть в тренді в 2024 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-3 моделі iPhone, які будуть в тренді в 2024

Фондовий ринок
1072
ТОП-3 моделі iPhone, які будуть в тренді в 2024
ТОП-3 моделі iPhone, які будуть в тренді в 2024
Аналітики проаналізували ринок і назвали 3 бюджетні моделі iPhone, які будуть в тренді в поточному 2024 році.
Про це повідомив Phone Arena.
Це моделі: іPhone XR, iPhone SE 2022 і iPhone 13 мають високу якість і довгострокову підтримку оновлень за привабливими цінами.
iPhone XR
Цей телефон випущений наприкінці 2018 року, XR оснащений 6,1-дюймовим РК-дисплеєм і гарним набором камер — 12-мегапіксельною основною та 7-мегапіксельною фронтальною. Ці характеристики дозволяють знімати якісні фото, придатні для соціальних мереж.
Підтримка оновлень iOS для цієї моделі триватиме до кінця 2025 року, що робить її надійним вибором на кілька років.
iPhone SE 2022
Незважаючи на свій маленький 4,7-дюймовий екран, цей смартфон не поступається потужністю завдяки процесору Apple A15 та оптимізації iOS, які гарантують плавну роботу пристрою протягом як мінімум п’яти років. Камера та батарея досить хороші для щоденного використання.
iPhone 13
Цей варінант пропонує користувачам потужний процесор, підтримку 5G та стильний дизайн за зниженою ціною $599.
З 2021 року (коли його випустили), його вартість суттєво впала, але якість та продуктивність залишаються на високому рівні. Цей модельний ряд включає чудові камери, які майже не поступаються новітнім моделям, забезпечуючи відмінну якість знімків. Очікується, що оновлення для iPhone 13 будуть випускатися щонайменше чотири роки після його покупки.
Нагадаємо, тайванська компанія Foxconn, що є найбільшим у світі виробником електроніки за контрактом і найбільший збирач iPhone від Apple, повідомила про рекордні продажі за квітень.
Виручка від реалізації інтелектуальної споживчої електроніки, включаючи смартфони, у квітні продемонструвала «значне зростання», порівнюючи з аналогічним періодом минулого року.
Квітневий дохід сягнув 15,83 млрд доларів, що, за її словами, є найвищим показником за аналогічний період і означає зростання на 19% у річному обчисленні.

Довідка Finance.ua:

  • Свіжий інсайд розкрив колірну палітру всіх чотирьох моделей iPhone 16.
  • В останні покоління базові айфони зазвичай випускалися в п’яти кольорах корпусу, а Pro-моделі - у чотирьох. Але у 2024 році для iPhone 16/16 Plus їх буде одразу сім — до синього, рожевого, жовтого, зеленого і чорного колірного варіанту приєднається білий і фіолетовий.
Finance.ua запускає безкоштовну валютну розсилку для тих, хто слідкує за валютним ринком, та хоче розуміти й аналізувати пов’язані з валютним курсом події.

Бажаєте знати, що з курсом

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас