Стало відомо, яким буде новий iPhone SE 4 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, яким буде новий iPhone SE 4

Технології&Авто
777
Стало відомо, яким буде новий iPhone SE 4
Стало відомо, яким буде новий iPhone SE 4
Смартфони бюджетної лінійки Apple iPhone SE уже незабаром очікує нове поповнення. До нього у преси завжди підвищений інтерес, адже це відносно доступний пристрій, на який завжди є великий попит.
Як пише видання iTech.ua з посиланням на блог Ice Universe, нещодавні чутки пролили світло на майбутню нову модель iPhone SE 4. Вони спростовують деякі очікування, проте натякають на значне поліпшення деяких характеристик.
В соціальних медіа та пресі нещодавно з’явилась інформація, що iPhone SE 4 матиме дві основні камери, а дизайном він буде схожий на iPhone 16. Однак, свіжі рендери, які потрапили у мережу, показують лише одну задню камеру.
Тим не менше, ця камера стане значно потужнішою. Вона буде обладнана 48-мегапіксельним об’єктивом. Також вдосконалення зазнає екран.
На новомі iPhone SE він матиме діагональ 6,06 дюймів проти 4,7 дюймів у попередньої моделі. Однак, за чутками, частота оновлення екрану залишиться на рівні 60 Гц, в той час як пристрої на базі Android із середнього цінового класу уже мають дисплеї на 90 або 120 Гц.
Судячи з наявних даних, iPhone SE 4 працюватиме на передовому чіпі Apple A18 Bionic, який забезпечить високу продуктивність та енергоефективність смартфона.
Також витоки обіцяють наявність 6 ГБ або 8 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5. Серед усіх iPhone SE це найкращий показник.
Щодо модему, то він може бути від Apple або Qualcomm, що впливатиме на швидкість передачі даних і підтримку мереж.
Конструктивно новий бюджетний смартфон Apple має отримати алюмінієву бічну рамку.
Також в ньому не буде кнопки «Додому» та товстих рамок, властивих старим моделям SE. Осучаснений дизайн наблизить його до актуальних моделей iPhone. Окрім того, замість Touch ID гаджет отримає Face ID.
До інших нововведень можна віднести наявність порту USB-C. Відмова від Lightning дозволить користувачам обирати більш універсальні кабелі та аксесуари.
Ціну iPhone SE 4 очікують в межах 499 до 549 доларів. Тобто він буде суттєво дешевшим за флагманські моделі. А на ринку смартфон має опинитися навесні 2025 року.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас