Скільки коштують квартири в передмісті Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки коштують квартири в передмісті Києва

Нерухомість
836
Скільки коштують квартири в передмісті Києва
Скільки коштують квартири в передмісті Києва
Якщо в Києві ціни на квартири «кусаються», то в передмісті можна знайти житло на різну кишеню. Дізнайтеся, скільки коштує оренда та купівля в наближчених до столиці містах.
До того ж, якщо шукати бюджетне житло в самому Києві, то умови там будуть недуже. Краще знайти квартиру в передмісті, яка буде в кращому стані і коштуватиме дешевше.

Які ціни на однокімнатні квартири

У Гостомелі, Бучі та Ірпені ціни на вторинному ринку коливаються від 25 до понад 34 тисяч доларів. У порівнянні з цінами в Печерському та Шевченківському районах — 107 тисяч доларів та 76 тисяч доларів відповідно — це в кілька разів дешевше.
Ціни на двокімнатні квартири в цих містах стартують від 40 тисяч доларів.
Що стосується оренди, то найбюджетніші варіанти житла пропонують у Вишневому та Ірпені. Якщо оренда в столиці коштує в середньому від 15 до 20 тисяч гривень, то в цих містах — всього 10 тисяч гривень на місяць.
Вартість квартири в Києві залежить від її розташування відносно центру. Також на формування ціни впливають стан будинку та рік побудови. Наприклад, у Голосіївському районі є багато будинків, які збудували за останні 10 років, тоді як на Троєщині це здебільшого старий житловий фонд.
Важливими є транспортна розв’язка та міська інфраструктура. Часто з передмістя дістатися до центру можна швидше, ніж з околиці.

Довідка Finance.ua:

  • На ринку нерухомості ціни продовжують зростати. Зростання становить майже 4 тис. гривень — із середніх 20,74 тис. гривень до 24,7 тис. гривень або 19%.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас