Робота в ЗСУ: robota.ua запустила нову платформу у співпраці з Міноборони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робота в ЗСУ: robota.ua запустила нову платформу у співпраці з Міноборони

Особисті фінанси
471
Робота в ЗСУ: robota.ua запустила нову платформу у співпраці з Міноборони
Робота в ЗСУ: robota.ua запустила нову платформу у співпраці з Міноборони
Заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова і Генеральний директор robota.ua Валерій Решетняк підписали Меморандум про співпрацю в рамках реалізації проєкту рекрутингу Міністерства оборони.
Про це повідомляє пресслужба Міноборони.
«За останні тижні кількість вакансій Збройних Сил України на платформах з пошуку роботи та відгуків на них суттєво зросла і продовжує демонструвати позитивну динаміку», — сказано в повідомленні.
Збройні Сили України нині потребують фахівців у різних сферах.
«Є багато людей, які хочуть долучитися до війська за зрозумілим алгоритмом саме туди, де їхній цивільний досвід буде найзатребуванішим. Саме тому ми й надалі розвиватимемо співпрацю із тими компаніями на ринку рекрутингу, які надають безкоштовні послуги», — наголосила Калмикова.
Robota.ua вже запустила окремий спецпроєкт, з інформацією щодо рекрутингу та вакансій в ЗСУ. На сайті спецпроєкту можна самостійно обрати підрозділ і посаду, відгукнувшись на вакансію, що відповідає професійному досвіду рекрута.
Нагадаємо, Кабінет міністрів України затвердив правила військового обліку, згідно з якими до кінця року всі роботодавці мають подати до ТЦК списки військовозобов'язаних

Довідка Finance.ua:

  • раніше бригада спеціального призначення «Азов» повідомила, що почне набір військовослужбовців через український сайт із працевлаштування;
  • дефіцит чоловіків ставить під загрозу збереження обсягів виробництва, тому підприємства почали залучати жінок у сферах металообробки, переробки агропродукції та меблевої промисловості.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 👛

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас