Представлено пʼятидверний Mini Cooper у декількох варіантах комплектації (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено пʼятидверний Mini Cooper у декількох варіантах комплектації (фото)

Технології&Авто
364
Представлено пʼятидверний Mini Cooper у декількох варіантах комплектації (фото)
Представлено пʼятидверний Mini Cooper у декількох варіантах комплектації (фото), Фото: motor1
Представлено пʼятидверний Mini Cooper, який відтепер поєднує у собі стиль, практичність та вражаючу швидкість. Новий хетчбек від британської компанії MINI отримав три варіанти комплектації: Classic, Sport та Exclusive, кожна з яких пропонує унікальні особливості та функції.
Про це пише motor1.
Mini Cooper 5-Door отримав класичний дизайн, який поєднує у собі сучасні технології та практичні деталі. Автомобіль доступний в трьох комплектаціях: Classic, Sport та Exclusive. Кожна з них пропонує унікальні особливості та функції, які дозволяють вибрати модель, яка відповідає індивідуальним потребам водія.

Варіанти комплектації

Classic: базова модель включає 15-дюймові легкосплавні диски, спортивне рульове колесо, стандартні сидіння з тканини на Mini Cooper, а також LED-фари та задні ліхтарі. Додатково встановлені датчик дощу та автоматичне включення фар.
Представлено пʼятидверний Mini Cooper у декількох варіантах комплектації (фото)
Sport: модель для тих, хто шукає більш агресивний дизайн та відчуття. Вона включає 17-дюймові колеса з дизайном від John Cooper Works, чорне покриття на даху та бокових крилах, а також Dinamica/Cloth Carbon Black інтер’єр.
Оснащений такими функціями, як адаптивна інтелектуальна підвіска, режими водіння MINI та має багатофункціональне шкіряне кермо Walknappa.
Exclusive: топова модель включає 18- або 17-дюймовими легкосплавні диски, має дах і корпус дзеркал в кольорі кузов (чорному, білому або сріблястому), а також шкіряні спортивні сидіння MINI Yours Lounge кольору Carbon Black.
Ексклюзивна комплектація включає додаткові функції, такі як світлодіодні фари, світлодіодні задні ліхтарі з дизайном Union Jack та навігаційну систему.
Представлено пʼятидверний Mini Cooper у декількох варіантах комплектації (фото)
5-дверний хетчбек Mini отримав двигун об’ємом 1499 куб. см, має потужність 102 кінських сили та крутний момент 190 Нм. Його комбінована витрата пального становить приблизно 4,6 л на 100 км, а викиди CO2 — 128−124 г/км. Розгін до 100 км/год займає 8,0 секунд у базової моделі і 6,8 секунд у моделі S.
Представлено пʼятидверний Mini Cooper у декількох варіантах комплектації (фото)
Mini Cooper 5-Door доступний від 28 тис. євро для базової комплектації Classic та від 31 000 євро для Sport та Exclusive.
Новий Mini Cooper 5-Door — це ідеальний вибір для тих, хто шукає стиль, практичність та вражаючу швидкість. Три варіанти комплектації дозволяють обрати автомобіль, який найкраще відповідає вашим потребам та уподобанням.
Головне під час поїздок на авто — ваша безпека, тож радимо не забувати вчасно оформлювати обов’язкову автоцивілку. А швидко, зручно та вигідно це можна зробити на Finance.ua. Переходьте за посиланням, порівнюйте ціни і вигідно оформляйте поліс ОСЦПВ всього за кілька хвилин.

Хочу вигідно придбати автоцивілку

За матеріалами:
Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас